Höstens golfresa

   1 månad kvar till höstens avslutande golfresa, det blev Turkiet, Belek igen fast ett annat hotell och "hemmabana" Cornelia Golf och boende på Cornelia Deluxe hotell.

   Den vinst med några övernattningar vi vann genom Resevaruhuset var ej genomförbar denna vecka då flygresorna var slut eller astronomiskt dyra, (vi var sent ute), kanske till våren, vem vet.
   Resan till Turkiet var åter mycket billig och med all inclusive, vi har 5 av 6 dagar bokade, resdagarna ej medräknade, den sjätte får vi boka på plats.


Supportergolfen

   Tävlingen "Supportergolfen" avklarad och en 11:e plats för vårat lag, spelformen var Scramble och vi fick 62,6 slag netto. Vinnarna hade 57,2. 

   Vårat lag gjorde "bara" fyra birdies, det hade minst kunnat vara det dubbla, för vi hade åtskilliga bollar som precis smet förbi hålet. Vi gjorde resten par, (inga bogeys).


Dubbla dubbelrundor avklarade

   Igår besökte vi (jag, Jonas och Olle) Örbyhus GK. Vädret var tyvärr inte med oss i början utan det var regnig (upp och ner med paraplyet). Under EM-rundan kom solen fram och det blev skönt. 


   Idag spelade Jonas och jag på Öregrund GK

   Vi åkte till Öregrund och övernattade, och en kort biltur till banan på morgonen. Även här spelade vi två rundor.

    Det märktes även här att det hade regnat rejält, vi klarade oss från nederbörd under spelet. 
    Gott betyg till greenerna ska Öregrund ha dom var hårda och jämna men inte lättputtat bara för det utan vissa var väldigt undulerade.


Finalklart i Sommarcupen...

   ...efter dagens vinst mot Jonas B. 

   Jag var tvungen att ge honom 8 slag och när man ser på scorekortet skulle han ha slag på mig dom sista tre hålen, så det gällde för mig att få en bra start. Nu fick jag det med en birdie på första hålet, jag vann även andra innan jag förlorade både trean och fyran, vinst på femman, sjuan och åttan  och jag ledde med tre efter första nio. 

   Sista nio inleddes och Jonas B räddade hål 10 för delning efter en sänkt långputt, jag förlorade elvan men replikerade snabbt med årets längsta birdieputt på tolvan, vann 13 förlorade 14, fortfarande 3 upp inför sista fyra hålen, jag vann hål 15 och matchen var klar till min fördel innan jag skulle ge honom slag på dom tre sista hålen. Ny väntar final, vi får se vem som blir min motståndare.


Ännu en runda över 30 poäng...

   ...blev det idag när jag och Jonas spelade på gamla banan. 35 poäng blev resultatet, dom sista 7 rundorna har varit över 30 poäng. 33, 32, 35, 34, 37, 33, 35 är dom senaste poängen jag fått ihop. En sänkning och tre inom buffertzonen och tre höjningar, det känns ganska stabilt, undrar hur många över 30 jag kan få ihop innan säsongen är slut.

Ledarbollen 2017

   Efter två års frånvaro så var jag åter med i Ledarbollen som spelades igår på AVAN.
   Formen kändes helt ok, men dessvärre började det inte bra på första hålet, en förlorad boll från tee. Nu blev det inte så dåligt för det blev en bogey, dvs birdie på andra bollen och det kändes bra ändå. Därefter gick det bra ända tills jag kom till hål 12, det som verkar ha blivit mitt hathål. Även där en boll bortslagen från tee och slutresultatet inte lika bra som på hål ett. Jag kämpade väl i ytterligare några hål innan det blev en boll i vattnet på hål 17. Däremot avslutade jag i stor stil och gjorde birdie på hål 18.
   Jag summerade ihop 74 slag netto och kom på en fjärde plats, vinnaren hade 69 slag. Mina 74 slag omvandlat i poäng blev 37, så när jag höll bollen i spel så spelade jag bra.

Eftermiddagsgolf...

   .,,blev det idag på AVAN tillsammans med Jonas och Olle, det var inte lika blåsigt som när Olle och jag spelade i tisdags. 

   Första nio var Olle omutlig och ledde med 6 poäng inför sista nio över mig. Sista nio tappade Olle spelet helt. Jag och Jonas spelade bättre och gjorde upp om sista, nu blev det så att vi delade sista. Jag kom ikapp Olle och vi delade totalt. 34 poäng till oss, i tisdags fick jag ihop 35.

   Imorgon väntar "Ledarbollen" på AVAN hoppas att jag han höja mig ett snäpp eller två. 


Utflykt till Bollnäs GK

   Jag var här senast 2009 så nu var det dags igen. Olle och jag åkte för att spela två rundor golf. Det märktes att nu har hösten kommit, det var kallt och blåsigt och mycket gula löv. Jag spelade hyggligt och fick ihop 33 och 32 poäng.

 
   Bilder både på mig och Olle


Gagnefs GK

   Idag spelade jag och Olle Gagnefs GK, inledningsvis så gick det bra för mig ned 3 st chip och enputt på dom 4 första hålen. Sedan mycket tyngre förutom på hål 13 där jag inte puttade alls. 



RSS 2.0