Prioriterade områden

   På Gävle GK´s årsmöte så presenterades lite förändringar som skall göras på banan för att banorna skall vara i så bra skick som möjligt, positivt att man skall kratta bunkarna varje dag. Sedan kan man hoppas att man får bukt med dessa urusla greener, jag det har tyvärr varit så större delen av säsongen, pga av något som heter Antraknos. Man implementerar ett nytt anpassat skötselprogram, tycker mig ha hört det förr, nåja hoppas det blir bättre än förr.
   Det mest intressanta är att man inlett ett samarbete med Pierre Fulke Design, där klipplinjer fastställs och samarbete vad gäller banans layout, hoppas på lite förändring på den fronten.

Träningspass

I vinter tänkte jag (i år igen) träna och vara mer förberedd tills våren kommer. Nu kanske det i alla fall blir av då jag har köpt ett paket med 5 träningspass, kanske blir det fler. Det är Kasper Hedblom som står för lektionen uppe i Svingstudion.
I går gjorde jag mitt första tränings/lektionspass, vi fokuserade på att svingen inte ska vara för lång, få svingrörelsen att bli lite mer kompaktare. Nu gäller det att jag kör lite grann själv innan nästa pass.

Klubban får inte gå över det horisontella planet över huvudet. När jag fick till det som på bilden fick jag mycket bättre bollträff och bollen gick längre än då jag tog i och översvingade, då blev bollträffen sämre.


RSS 2.0