Supersänkning

   Idag spelade vi, jag, Jonas och Olle AVAN. Kallt men inte mycket vind och regnet skulle vi klara oss ifrån vilket vi gjorde, det började när vi var klara. 
   Efter dåliga utslag på dom 3 första hålen, så hade jag bogey-bogey-par (tot 4 puttar på dessa hål). Sedan följde jag upp paret på hål 3 med ytterligare 8 par, totalt 9 raka par. Dessvärre poänglöst på hål 12 innan ett par igen vilket följdes upp av 3 bogeys. På hål 17 som jag inte gillar gjorde jag en birdie, avslutade med en bogey och totalt 43 poäng. Kashing kashing. 
   Det blev en rejäl sänkning från 13,4 till 11,3.

Utflykt till Täby GK

   Det blev en utflykt till Täby GK idag och sedan till Kista och golfutförsäljning. Avslutade med ett besök på Dormy i Barkarby. Totalt sett blev det lite nya kläder inhandlade.

   Täby GK var en fin, kuperad och knixig bana med snabba och fina greener, flera 3-puttar av mig.
   Här bild på hål 14, par 3 index 2, ett av deras signaturhål, (14-15-16) som ligger efter Vallentunasjön.
(null)
(null)


Hagel på banan

   En runda som innehöll bla en rejäl hagelskur avklarades i dag. När jag skulle putta på hål 10 AVAN var den helt täckt med hagel, det blev par efter en 2-putt.
(null)


Utflykt till Johannesbergs GK

   Nu gäller det att spela mycket, det blir färre speldagar och säsongen går mot sitt slut. Jag, Jonas och Olle åkte på utflykt till Johannesberg för att spela 2 rundor. Den första rundan var blåsig och det blev tufft i motvinden, andra rundan lite mindre blåst och resultaten blev således bättre. Första rundan 29 poäng för mig och andra 34 vilken jag ör nöjd med.

Söndagsgolf...

   ...med sonen igen. Den här gången på gamla banan. Jens började första nio riktigt bra, jag ok. Sista nio tappade Jens och jag spelade bättre. På hål 18’s green sa jag åt Jens, en birdie och det blir sänkning för mig, 2-putt 36 poäng, jag sänkte putten från ca 10 m, det blev en sänkning. För Jens blev det 35 poäng.

Vit tee AVAN

   Det blev spel från vit tee på AVAN idag, jag och Olle. Dom första nio är lite längre från vit än från gul, medans sista nio är mycket längre. Totalt över 18 hål 550 m längre.
   Här Olle från vit tee (eg tee 63)
(null)


En till sänkning

   Det blev 37 poäng idag på AVAN, när jag och Jens spelade. Senaste rundan spelades i slutet av augusti. Därefter har jag hunnit med en veckas solsemester utan golf.
   Dagens runda var nog den bästa rundan vad gäller min puttning. Endast 28 puttar (tot 31, slog 3 utanför green också). 
   Dessvärre 2 bortslagna bollar (som vanligt) det kunde ha blivit en riktigt bra score utan dessa bortslagna bollar.
   Nya tag på onsdag, hoppas man inte skruvar upp förväntningar på sig själv och tror att man kan det här nu, då kan besvikelsen bli stor.

Enerco Masters

   I fredags avslutades golfspelandet denna vecka, 5 rundor avklarade. Den sista var en scrambletävling på Hofors GK "Enerco Masters". Vi som spelade i lag var: jag, Hanna, Jonas och Christian, 50 % av dom som åker till Spanien i vår.
(null)
   
   Vi åkte hem efter avslutad runda, vi gissade att vårat resultat inte skulle räcka långt 63 slag netto och dessutom skulle jag packa för en golffri vecka på Sicilien (där jag är nu).

RSS 2.0