Tre rundor på Orresta

   En golfutflykt till Orresta med övernattning var torsdagen och fredagens golfande, två rundor på torsdag och en idag. Den första rundan gick bra, dom andra två var rent katastrofala från min sida. Men god mat och trevligt sällskap, det var jag, Jonas, Olle och Peter.
    (null)

   Mat är som alltid god på Orresta, i övernattningen ingick en 3-rätters middag.
(null)

   


Kanonrunda, ja eller nåt

   Det var spel på AVAN i dag, där jag testade OnTag. Spelmässigt var det riktigt lysande från min sida, 38 poäng en kanonrunda. Men med det var jag ändå totalt utklassad då Olle fick fin-fina 45 poäng!!!
   Ny tag imorgon då det blir utflykt till Orresta.  Jag, Jonas, Olle och Peter åker dit.


OnTag

   Idag testade jag OnTag (körde även med GameBook) och jag tycker att den inte är lika informativ som GB, dock har den sina fördelar såsom att den hämtar info direkt från GIT, vilka spelare och HCP man har, i GB måste man se till att den är synkad, det hade inte Olle gjort än. Sedan ser man poäng i leaderboarden lite bättre än GB dock mindre färgrik, inte olika färger på par, bogeys och birdies
(null)

(null)

   Jag tror jag fortsätter med GameBook 

GameBook

   Nu har jag registrerat dom sista rundorna i GameBook och i dag så sköttes HCP-registreringen automatiskt. Det är helt perfekt.
   Några bilder under spelet.
(null)
(null)
   Resultat efter 3 hål visat på två olika vis. 8 poäng och 2 bättre än HCP.
   Det syns på mig att jag har valt att det skall vara en HCP-rond och därför gick det galant att registrera efter ronden.

   Resultat efter nio hål, jag 20 poäng och Jonas 17, syns kanon.
(null)

   En annan vy över mina nio första hål.
(null)
   
   När rundan var klar var det bara att välja Jonas som markör.
(null)

   Jag kommer köra GameBook framöver, är det någon som vill föra på papper får dom göra det.

Femte rundan på fyra dagar

   Det blev spel på AVAN idag. Igår på gamla banan och då spelade vi (jag och Jonas) med Putte och Urban och när man spelar med Urban så är det en fyratimmars underhållning med svordomar, (onödiga) golftips och andra anekdoter mm.
   I går sänkning för Jonas och idag för mig. Verkligen dagsformen som avgör vem som är bäst av oss för dagen.

Kvartsfinal i Sommarcupen

   Kvartsfinalen i Sommarcupen spelades mellan mig och Jonas, vi som spelar 95% av rundorna tillsammans. Det var dagsformen som skulle avgöra.
   Jag tog ledningen på första hålet men det var enda gången jag ledde, Jonas vann hål 2 och 3. På hål 6 gjorde han en birdie och drygade ut sin ledning. Nu kom jag igen och efter hål 10 var vi lika, förlust på nästa två hål och när Jonas gjorde ytterligare en birdie började antal krympa för mig. Trots att jag gjorde en birdie på hål 15, jag hade fortfarande chansen men när jag slog out på hål 16 försvann min vinstchans. Grattis Jonas till vinsten.

Öregrund GK

   Tack till Golfpärlor som försett mig med 2 greenfeebiljetter till Öregrund GK. Jag och Jonas var dit i går och vi spelade en runda där, vi hade tänkt att spela två men det var fullt på em, när jag bokade så var det många luckor. Banan var inte i toppskick men bra spel i alla fall 33 poäng för mig bla två birdies. Och ett riktigt fint inspel på hål 14, par 3 156 m något kortare i går.
(null)
   En järn 6:a som var ca 8 dm för lång.

   Eftersom vi inte kunde spela på em där så spelade vi på Älvkarleby på vägen hem.

Drygt 2 veckor sedan spel på Gamla banan..,

   …idag var det dags igen. Kokande värme upp mot 30 gr och nästan ingen vind. Spelet höll väl ihop ok, det som var jobbigast var att höger handen var svettig hela tiden och att handsken på vänster hand var svår att ta av och på.
   Jag vann första nio och Jonas/Olle delade sista nio, Olle totalt efter att jag inte lyckats ta mig in på green på sista hålet. 

Volkswagen Masters 2021

(null)

   Spelade idag Volkswagen Masters på Gävle GK. Jag puttade riktigt bra, endast 27 puttar (på green), en treputt på hål 10. Dessvärre för många pliktslag, fyra tappade slag. Det till trots så gick jag på 72 slag netto, dvs mitt HCP. Det räckte nu till en elfte plats av totalt 82 startade, vann gjorde man på 67 slag.



Fjärde rundan gick i regnets tecken

   Vi avslutade vår tur till Huvudstadens GK/Lindö Golf med att spela på Äng igen. Nu idag var det regn i stort sett hela tiden och resultatet blev inte lika bra som det blev igår. Igår 37 poäng idag endast 26, min sämsta runda på mycket länge. 

Runda 2 och 3 avklarad

   Idag blev det två rundor, först på Äng vilken vi aldrig spelat förut, sedan en runda på Dal.
   Hör följer lite bilder från främst Äng, det fanns både en dubbelgreen, hål 6 och 12, och även utslaget på hål 1 och 10 delade nästa plats.
(null)
   Jonas i förgrunden av tee på 1 och 10.
(null)

   Bakifrån
(null)
   Sedan hamnade jag också på bild.
(null)

   Imorgon blir det spel på Äng igen.

En första runda på Huvudstadens golf eg Lindö Golf avklarad


    Runda 1 av 4 avklarad på Huvudstadens golf, Lindö Golf, som är en del av GolfStar. Vi spelade Dal idag och den slingan var orörd, dom har gjort om delar av sina slingor, 3st, till att bli 2 st pga av delar av flera hål ligger lågt och blir ofta översvämmade.
  Imorgon spelar vi Äng och den har jag aldrig spelat.
   Vi avslutade dagen med en god 3-rättersmiddag.
   Några canapeer till förrätt 
(null)

   Till varmrätt gös
(null)

   Efterrätten bestod av Créme Brûlée, kaffe och en liten rom.
(null)

   Vår utsikt från vårat hotellrum är mot green på hål 18, Ängsbanan
(null)


RSS 2.0