Volkswagen Masters 2018 (Gävle GK)

   Inget första pris men väl en keps och ett skovårdskit. Kepsen fick jag för att jag kom närmast flagg på hål 13 AVAN i vår boll, det blev birdie. Vårat lag vann lagtävlingen och då fick vi varsitt skovårdskit:
(null)
   
   Två i vårat lag fick pris från det "stora" prisbordet, totalt gjorde vi 8 birdies, jag 2 st.
   Nu räckte inte mina två birdies långt, jag fick 75 slag netto och en 16:e plats.

Stora Ensos 18-hålare...

   ...avgjordes i onsdags på Älvkarleby GK. Som vanligt bra spel första nio hålen för att sedan spela sämre. Var "bara" 4 slag från att komma tvåa (till ettan några till). Nya tag imorgon igen på Gävle GK när Volkswagen Masters avgörs. Sedan en vecka full med golf, det är ju semester.

Upp och ner

   Spelet är lite upp och ner nu, först låga poäng och en höjning sedan bra spel och en sänkning 👍 och sedan åter dåligt spel. Hoppas på uppåt idag när det är tävlingsdags på Älvkarleby GK. Eller gärna på lördag då det är dags för Volkswagen Masters på Gävle GK.

Hofors GK

   Jag och Jens spelade på Hofors GK idag och jag vann, jmf med Högbo då jag förlorade. Tyvärr får greener lågt betyg 1/5. Härföljer ett collage av mina bästa drivar idag. Det rådde medvind på dessa samt att det var hårt i marken.
(null)


Sommarcupen 2018

   Jag spelade första omgången av sommarcupen idag. Jag spelade mot Patrik P och han hade 15 slag upp på mig, tufft. Efter en tidig ledning, efter hål 3 kom han ikapp och förbi, jag låg under efter nio hål med två. Det var fortsatt jämt men förlusten var klar på hål 17, då hade jag ingen möjlighet att komma ikapp. Nya tag nästa år.

Företagsgolfen 2018

   Idag spelade jag och Jonas Företagsgolfen på Bro Hof Castle Course och som ifjol var det rejält med vind. Det tillsammans med "såphala" (jag vet, jag har sagt så förr) och ondulerade greener, så blev resultatet långt ner i prislistan. 

(null)


Gamla banan avklarad

   I dag var det premiär för mig att spela "Gamla banan". Jag spelade med Jonas och Olle, det småregnade men vi klarade oss bra, det var jämt spel vi hade 33 - 32 -32 poäng, jag vann. Tyvärr så var greener inte bra utan för minus i betygsättning, det blir nog mestadels spel på AVAN ett tag framöver.

Ännu en golfvecka till ända

   Nu har ännu en golfvecka tagit slut, jobbar i helgen. 
   Jag fortsatte att spela på Högbo GK efter tävlingen den 1/6. Det blev spel med min son, Jens, som efter flera år utan medlemskap löst ett sådant och nu spelade vi 18-hål på Högbo på lördagen, jag fick storstryk.
   Väl hemma så har jag avklarat 2,5 rundor på AVAN. Den senaste idag med Jonas och Anders under blåsiga förhållanden.
   Här ör vi alla tre på bild:
(null)


Volkswagen Masters på Högbo GK

   Efter utflykten till Portugal så var det spel på Högbo GK idag. Det var Volkswagen Masters som gick av stapeln. 

   Det blev en bedrövlig start med åtta över par på 3 hål. Sista 15 också åtta över par 😃👍, klämde i med en eagle på hål 10, var ett oj-oj slag. Satte även LW från 56 m på hål 15.

(null)

   
   Det blev 73 slag netto (36 poäng) och en 9:e plats. 8 st fick pris.
 

RSS 2.0