Nu åker vi...

   ...iväg på resa till Almenara Golf Resort i Spanien. Klockan är strax före 3:00 och jag väntar på taxin som skall skjutsa oss till Arlanda. Stefan, jag, Jonny och Jonas hoppas på en härlig golfvecka, och har jag lite tur kanske det dyker upp lite inlägg och bilder på bloggen också.

Golfpremiär

   Nu var årets golfpremiär avklarad, Jonas, Stefan och jag begav oss till Hagbygolf som har öppnat sin 9-håls bana, dom är grannar/del av Österåker GK.
   Efter en avklarad kö i bollränna så begav vi oss ut på 9-hål ggr 2 dvs en hel runda (18 hål), inget vidare spel från min sida, men Jonas gjorde bl.a. en birdie och många par.
Sedan på hemvägen gjorde vi en avstickare till Dormy och där fanns det en del saker som bara ville med hem ; )


Everythinggolf.se

  Tidigare skrev jag om Golf.se´s forum som blivit nedstängt och ett nytt dykt upp, everythinggolf.se. Nu har dom fräschat upp startsidan med lite reportage och så, väl värt att tittat på, och ni hittar hit här.

   Och imorgon händer det ????

Även Gävle GK...

   ...öppnar sin rangen till helgen, dvs imorgon. Nu undrar man bara hur lång tid det tar innan banorna öppnar också ; )

Premiär på range...

...utomhus blev det idag. Mackmyra golf hade öppnat sin range som var välbesökt och några kända ansikten syndes till. Det gick riktigt bra att slå fram till den stora dum-dumklubban (driver för er som inte fattade), efter att slagit 2 hinkar var jag trött och och det gick lite sämre, men i det stora hela var blev jag väldigt nöjd.


Nu gäller det...

   ...för Brynäs att ta sig förbi kvartsfinalen i hockey, man slipper som tur är ; ) Färjestad och möter istället Frölunda. Dessutom har man fördelen med att ha en extra hemmamatch om det går så långt.
   Jag skall försöka stödja och gå på så många matcher jag kan, hittills i år har det kanske blivit ett dussintal.
   Hoppas på GULD såklart.

RSS 2.0