En runda till

   Igår blev det en runda till, nu återstår det att se om det var den sista rundan. Vi gick ut kl 12:40, det var bollränna och många hade samma tanke som oss. Det tog mer tid än vanligt och solen hann gå ner och på dom två sista hål var det svårt att se bollen, ändå bytte jag till en gul boll på hål 18.

Kanske sista rundan

   Det var kanske sista rundan igår som spelades för i år, åtminstone i Sverige. Nu är det jobb och när jag är ledig så finns det risk för frost på morgonen, eller mörkt på em. Så om det blir någon mer runda på hemmaplan så får man se det som en bonus.

Höstgolf

   Nu är hösten här (varit så ett tag), med mycket löv och fina färger.
(null)

   Bra spel idag (39 poäng) tillbaka på samma HCP som när säsongen började, idag var min gamla Eidolon wedge den hetaste klubban i bagen 6 ggr up and down och en chipp i hål med den. 
(null)


Ingen golf igår

   Det blev ingen golf igår pga mycket regnande. Och idag var banorna på hemmabanan stängda (öppnar imorgon). 
   Så istället siktade jag in mig på Älvkarleby GK som brukar tåla regn bra. Jag fick leta lite efter en spelkompis igår. Det blev Stefan R och jag som spelade där, han spelade riktigt bra och fick 38 poäng, jag fick 32. Det märkes att det var blött även där. 
   Nya tag imorgon på AVAN.

27-hål på Gamla banan

   Efter en runda på Gamla banan idag så bestämde tre av oss att vi kör nio hål till, det blev totalt 27 hål i kanonväder. Dessvärre ser det inte lika bra ut resten av veckan. 
   Idag blev det tre olika som vann!! 
   Jag vann ut 1 poäng före Jonas, Stefan vann in och Jonas vann totalt och till allas lycka så fick Olle betala till oss alla.


Pris i Volvo World Golf Challenge

   Nu har mitt pris för en 14:e plats i #volvoworldgolfchallenge kommit.
   Ett dussin ChromeSoft. (null)


RSS 2.0