Igår blev det sista golfrundan

  Det blev en sista golfrunda igår på AVAN. Vi som spelade var jag, Jonas och Stefan. Nu kan jag med säkerhet säga att det blir ingen mer golf utomhus i år. Vädret blir under 10 gr och dagarna blir kortare och kortare och dessutom väntar en utomlandsresa (utan golf) i mitten av november. Det blir att träna hårt (säger så varje år) så att man är förberedd tills säsongsstarten i mars, golfresa till Turkiet.

Har inte givit upp än

   Det blev en runda till för i år (kanske kan det bli ytterligare en till på fredag). Jag var för tidig i ett tidigare inlägg om golfen var slut. Så var det inte, det var sydliga vindar och över 10 gr varmt, helt ok höstgolfsväder.

Rensning av golfbag

   Den årliga "saneringen" av golfbagen påbörjad. Den innehöll bla 26 st golfbollar, peggar för en hel livstid. Upp emot ett dussin handskar. En halvuppäten macka som fick åka i soporna direkt. Diverse kläder som åkte till tvätten och diverse andra saker/prylar som får uppsöka soporna. Sedan dags för klubbtvätt. Och då är inte golfvagnen rensad.
(null)
I

Sista golfen för i år?

   Det känns som golfsäsongen är över, Bla Hofors GK har stängt sin bana för säsongen, Gävle GK hade stängt över helgen. Vädret just nu är 2 gr plus, och på långtidsprognosen endast någon dag över 10 gr, fast då är det mycket nederbörd. Och dessutom blir dagarna kortare och kortare. 
   Vi får se framåt mot en utlandsresa som blev bokad i helgen och handpenningen betalades i går och till den är det 5 månader kvar idag.
   När golfsuget blir för stort får man åka till RUFF och slå några gånger, om inte för att hålla igång sin sving så man inte tappar längd eller känsla när säsongen börjar igen.

19 rundor på AVAN…

   …tog det innan jag gjorde par på hål 5 (i år) , ett par 4 på 384 m. 
   Inspelsvy mot greenen på samma hål idag.
(null)

  Av dom 19 gångerna har jag gjort 5 på det hålet 11 gånger.

AVAN igen

   Jag och Jonas spelade AVAN trots att det regnat ordentligt under natten och förmiddagen. Vi gick ut kl 13:10, det var blött på många ställen.
(null)

   Det var varmt ändå ca 14 gr. Jag hade regnbyxorna på, regnjackan hade jag åkt av.
(null)


Ännu en runda höstgolf

   Det blev åter en runda på AVAN idag. Det var en fin höstdag, ingen blåst så vi klarade oss bra. Dock var vi väl klädda.
   Här kollar Olle och Jonas på Stefans utslag på hål 4. (null)

   Man ser att Stefan peggar på säkert avstånd bakom teemarkeringarna. 
   Stefan var bara med i nio hål medans vi andra körde en hel runda. Jag vann ut och totalt, det efter att Jonas tappade det helt på sista hålet. Vi hoppas på ytterligare några fina dagar.

RSS 2.0