Dubbelrunda på Sala GK

   Igår spelade vi dubbelrunda på Sala GK, dom sista hålen nära skymning, det blev mörk på vägen hem.
   Spelmässigt var jag jämn 34 poäng båda rundorna, slagen av Olle båga gångerna som gjorde två fina rundor.

   Några bilder från Sala GK
   Man ser att det är höst med alla löven, ibland är det svårt att hitta bollen.  (null)

   Två av oss åkte bil runda två, det är dom äldsta av oss fyra, dvs Jonas och Stefan. Dom yngsta jag och Olle gick båda rundorna.
(null)


Det gäller att inte ge upp

   Det var riktigt dåligt spel för mig i torsdags på Högbo. Nu åter igen på gamla banan. En knackig inledning men poäng på alla hål i alla fall. Det vände med ett par på hål 6 och sedan en birdie som jag följde upp med ytterligare ett par. 19 poäng ut.
   Det blev 3 par, 3 bogeys och 3 dubbelbogeys sista nio och totalt 17 poäng in och totalt 36 poäng.
(null)


Premiär på Högbo GK för i år.

   Premiär för Högbo GK i år, vi var tidigt ute i den låga temperaturen och vi såg spår efter daggen. Hemmaspelare @larsolofgranlund körde på i shorts. Nu är dom rundor som är kvar inte många, kallt på morgonen och solen går ner tidigt. Men vi ska försöka hinna med golf i några veckor till i alla fall.
(null)

(null)


Slow starter?

   Nu har jag dom två senaste gångerna spelat på Gamla banan och båda gångerna har jag haft väldigt dåliga resultat första nio. Sista nio har gått mycket bättre, jag kanske är lite av en slow starter. I måndags avslutade jag med 40 slag och 22 poäng, det blev totalt 36.

AVAN öppen med alla hål

   I torsdags öppnade AVAN åter med alla hål och igår spelade vi där, Jonas och Olle hade redan spelat gamla på fm och jag jobbat. Det visade sig att dom var i bättre skick än mig, det gick gick riktigt dåligt. Nu försöker jag imorgon efter jobbet igen och får se om det går bättre då.

Åter på Gamla banan

   Efter semesteruppehåll och en fin tävling så var det dags för gamla banan igen. Och likt tävlingen på Stockholms GK så är inte rundan HCP-grundande. Förhoppningsvis kan det bli ändring på det då man skall början fixa bunkrarna på gamla banan. 
   Bra spel från min sida igen där jag i storstil var bäst ut. Det gick inte lika bra in, två streckade hål, det till trots så fick jag 35 poäng och eftersom jag vann ut, så var det en bra dag för mig. 


Real Masters 2021

   Det var en fin dag på Stockholms GK där årets upplaga av Real Masters avgjordes.

   Några bilder från banan: (null)

(null)

(null)

   Det blev även en "fin" dag för mig då jag vann närmast hål på hål 16, 5,99 m från hål. Jag fick för det mycket fina priser från Casefonder. Ett par solglasögon från Henrik Stenson i signerad box, ett dussin ProV 1’or, en Titleistkeps, två allväders handskar och en väska som frun lade beslag på direkt.
(null)

   Det var nu inte allt utan jag vann dessutom hela tävlingen på 39 poäng.
(null)

   Priset där blev en Cobra bärbag, en golfpike från Callaway, strumpor från Lanner, två dussin bollar från Srixon. Och inskription i vandringspriset.
(null)

(null)

   Vi som tävlade fick dessutom två handfulla nävar med peggar från olika sponsorer och ett tre-pack ProV 1’or. Gratis fika och lunch, mycket bra anordnat.



16 hål på AVAN

   Idag blev det 16 hål på AVAN. Hål 17-18 avstängd och vi vet inte riktigt varför, är det för mycket vatten i vattenhindren och går upp fairways fortfarande? Eller är det något med bron mellan dom hålen som jag hörde något om, vi vet som sagt var inte och info från klubben är ju dålig varför hålen är avstängda.

RSS 2.0