Tävling i dag igen

Igår var jag med i tävling på Hofors GK under deras golfvecka. Det gick bra men två utslag förstörde scoren som blev 75 slag netto, 4 över banans par.
   Idag tar jag nya tag nu partävling tillsammans med Jonas och spelformen är bästboll, så vi får hoppas att vi inte spelar bra resp dåligt på samma hål.

Semestern är slut

Tre veckors semester har tagit slut, den har innehållit mycket golf. Nu hindrar inte arbetet mig att spela golf, har en runda inbokad imorgon emellan nattskiften och i slutet av veckan blir det tävlingar på Hofors GK under deras golfvecka.

Dubbelrunda på Sparren GK

Två rundor avklarade på Sparren GK vilken är Jens "hemmaklubb". Banan är en smal och trång bana, det var mycket bolletande och vi hittade ofta våra bollar men inte alltid, vi hittade fler än vi förlorade.
   Inledningen på banan var tre st par fyror där alla hade dogleg åt höger vilket gjorde det svårt att veta vilken klubba man skulle ha.
   Både Jens och jag gjorde varsin 38-poängsrunda, han på fm och jag på em.
   Här följer ett collage av bilder från dagens runda:
(null)

(null)

Tidigare hade jag för avsikt att fota teeskyltar ffrån varje bana jag spelat och lägga ut, tyvärr har jag missat från flera, här hade man gamla som man inristat på stenar vid varje tee och så hade man en ny med banlayouten på också.
(null)

Och den nya på samma hål:
(null)

Jag trivs bäst på hemmaplan

Efter en mycket dålig runda (endast 20 poäng) igår på Älvkarleby GK tävling "Stora Ensos 18-hålare" så var det åter idag spel på hemmaplan och AVAN. Nu gick det mycket bättre och jag fick 37 poäng. Ännu en liten sänkning och jag tar nya tag imorgon med bla sonen på Högbo GK.

Ingen vann !!

Idag spelade vi gamla banan (jag hade två raka sänkningsrundor där). Vi "bettade" som vanligt och jag fortsatte mitt fina spel åtminstone i nio hål för jag vann ut på 20 poäng. Jonas tätt efter och Olle som trea.
   In gick det inget bra för mig, bättre för Jonas och Olle där dom slogs om totalsegern, Jonas vann totalt och Olle in, ingen vann! Det har blivit så några gånger förut även om det är ovanligt.
   Imorgon tävlingsdags i Älvkarleby GK.

Prisutdelning Helt Enkelt Cup

En 5:e plats igår (69 slag netto) i Helt Enkelt Cup och ett dussin ProV1 som pris 😃👍🏽🏌🏼‍♂️⛳️
(null)
   Nedan länk till prisutdelningen:

Från katastrof till kanon

I tisdag var spelet riktigt riktigt uselt, 83 slag netto. Idag kändes inte spelat från i tisdags igen utan det var som i slutet av förra året. 85 slag brutto och 69 slag netto, ändå hade jag kunnat scorat bättre, lämnade flera puttar kort i linjen. Nu är jag nöjd ändå och jag hoppas spelet håller i sig.
   Resultatet räckte till en 5:e plats i Helt Enkelt cup och jag är inbjuden till prisutdelning imorgon.