Cornelia Golf club.

   Dag 2 avklarad soligt, varmt och skönt till skillnad mot för igår då det regande rejält. Veckan ska fortsätta vara solig. 

   Idag spelade vi Prince Course. På Faldo's Chioce träffade varken jag eller Jonas träffade greenen med utslaget men det blev par för mig ändå.

(null)

(null)

   Minnet sviker mig, jag har spelat alla tre niohålsslingorna här tidigare, inte bara 2 som jag skrev tidigare.

1 vecka kvar.,,

   ...tills det blir avslutning på golfsäsongen i Turkiet, Belek. Ja vi var där när säsongen började också fast nu blir det nytt hotell och ny bana, Cornelia Golf Club, med tillhörande hotell, en bana ritad av Nick Faldo. Dom har tre st niohålslingor som dom kombinerar ihop till en 18-hålsslinga för dagen. 
   Jag har spelat två av dessa tre niohålsslingor. Dom har ett hål som kallas "Faldos choice", ett nåbart par 4, där man antingen slår ut med en kort klubba och sedan likaså in, eller satsar för green med drivern. Jag kommer ihåg att jag treputtade för par.

Slutspelat på hemmaplan för i år

   Då var det nog slutspelat på hemmaplan för i år. Gamla banan stängd för säsongen och AVAN stängd åtminstone till måndag den 16/10.
   Så här ser det ut på banorna efter allt regnade och mer skall det komma torsdag-fredag.
  
   Hål 10 gamla banan.
 
   Hål 14 AVAN:
 
   Och slutligen hål 18 AVAN, bilderna har jag lånat från Gävle GK, hoppas dom inte tar illa vid sig:
 

Regn, regn och åter regn

   Efter några dagars regnade så ser det ut att vara "hyggligt" i några dagar fram till torsdagen i alla fall då det skall komma mycket regn igen.
   Banorna på Gävle GK var avstängda i går och i dag också, det har enligt GD kommit hela oktobers nederbörd på dessa dagar. Så här såg det ut på Gävle GK hål 9 gamla banan enligt deras hemsida.


   Det är inte lätt att spela då och dessutom förstör man banan också.
   Nu är det bara att se fram emot golfresan till Turkiet den 28/10 som får ses som avslutningen på det här golfåret, räknar inte med så mycket golf på hemmaplan innan dess och inte efteråt heller.
 

Krossad av Jonas

   Idag blev det spel på Älvkarleby GK, tillsammans med Jonas, Olle och Anders. Första nio hålen var jämn, Jonas vann med ett poäng över mig 20 mot 19. Olle och Anders var lite efter.
   På sista nio började Jonas dra i från oss alla, med par-par-birdie och slaget kändes förlorat, men ett streck från hans sida på nästa hål och vi kanske skulle kunna komma i kapp, men icke han fortsatte spela storstilat och kom in på 20 poäng, 40 totalt och han vann rubbet.
   Jag som legat lägre än honom i hcp på slutet har nu högre, det gäller att köra hårt dom sista rundorna på hemmaplan, det är nog inte så många kvar.
 

Final i Sommarcupen

   Idag spelade jag final i Sommarcupen mot Putte D, det började bra för mig och jag tog ledningen direkt och utökade den så jag ledde med 3, sedan upp och ner innan jag tog dom 2 sista på första nio och ledde med 5. Det var inte så att jag spelade bländande utan det var Putte som hade det lite tyngre. Nu skulle väl det vara klart, nä icke, Putte avslutade med nio raka par och jag hade det riktigt tungt, slog bl.a. I vattnet på 10, 12 och 17 och efter det hade Putte gått upp i ledning. Nu måste jag vinna sista hålet för att få till särspel. Vi gjorde båda par och vinsten gick till Putte. GRATTIS


RSS 2.0