Min bästa runda på länge...

   ...spelade jag idag. Nu tror ni kanske att jag fick över 40 poäng eller så. Nu blev det 36 poäng men efter åtskilliga dåliga rundor och höjningar som resultat så blev jag nöjd att mitt spel fungerade i stort sett perfekt. Det kunde varit bättre om jag inte slog en boll i vattnet på utslaget (hål 5 AVAN).
   Nya tag imorgon med Älvans 3-manna krögarscramble imorgon på Älvkarleby GK.


Hagge GK och Säters GK

   Vi (jag, Jonas och Olle) har varit iväg på en utflykt som bestod av två rundor på Hagge GK, i tisdags och en på Säters GK idag. 
   Hagge GK var en ny bekantskap, inte så lång bana men smal och knixig, dessutom var det mycket knott.
   Säters GK är också på sina ställen smal och knixig. 
   Jonas och Olle slogs om segern på varje runda och varje gång, 3 ggr, vann Olle pga bättre HCP.
   Jonas och Olle har precis puttat klart på hål 3 på Hagge GK
(null)

   Och här smiter Jonas putt precis förbi hålet (ett hål på Säters GK).
(null)

   Bra tee-skyltar på Säters GK, precis som i banguiden, den kommer från Caddee.
(null)


Sista semesterveckan inledd

   I dag har jag min tredje semestervecka innan det blir lite jobb i 4 veckor. Jag inledde igår med att spela på gamla banan. Likaså idag, spel på gamla banan.
   Imorgon blir det utflykt till Hagge GK och 2 rundor där, hem på onsdag efter en runda på Säters GK. På torsdag blir det tävling på Älvkarleby GK innan åter spel på Gävle AVAN på fredag. Sista rundan under veckan blir Älvkarlebys Krögarscramble med Petri o Jonas på lördag.

2 rundor på AVAN

   Igår spelade jag två rundor på AVAN, dels en fm-runda med Olle och Michael D. Då var spelet riktigt dåligt från min sida med många dåliga slag och många bortslagna bollar. Olle gjorde en kanonfin runda med 39 p och en andra sänkning på kort tid. Höjning för mig och Micke.
   På kvällen spelade jag med Jens och även då många bortslagna bollar, nu var flera av dom bortslagna bollar provisoriska slag. Spelet var bättre på kvällen med bla 2 birdies. Vi båda hamnade i buffertzonen.

Golfhäftet Trophy...

   ...på Högbo GK, greensometävling. Jag och Jonas i lag. Vi spelade stabilt i början men hade inget riktigt flyt, låg ändå bättre än vårat HCP, dessvärre tappade vi poäng och till slut kom vi in på 34 p. Vann gjorde ett lag på 47 p, tvåan hade 43 p, det var totalt 14 priser, 14:e lag hade 40 poäng.
   Vi gick inte lottlösa, vi vann en frukost på Nordic Choice hotell och Jonas vann en flaska vin på utlottning.
(null)
(null)
(null)


Sommarcupen 2019

   Efter en jämn match, så blev det förlust på 3:e särspelshålet mot Tomas B. Matchen utspelades på Älvkarleby GK, dessförinnan hade jag, Jens och Olle (även Stefan H var med) spelat på gamla banan. Jag hade dryga tre timmars "rast" innan det var dags för matchen på Älvkarleby. Nu får jag sikta in mig på dom tävlingar jag anmält mig till. 

Blåsigt, blåsigt, blåsigt

   Ja, det var rejält blåsigt idag, har varit det ett flertal gånger nu när vi har spelat. Jag fick ordentlig fart i bollen på hål 2, hela 249 m. Ett annat hål som vi gynnades av medvind var på hål 12, tyvärr inte bra för mig. Jonas klämde i med 257 m. Även Jens fick på några bra drivar idag.
   Alla vi tre gick inom buffertzonen idag.


RSS 2.0