Höststädning av golfbag

   Slut på golfsäsongen🏌🏼‍♂️😩. Då måste bagen rensas. Full bag + paraply + golfhandukar mm, vägde 14,3 kg, tom bag + paraply och golfhanddukar vägde 10,2 kg. 

   Resten ca 4 kg är 14 bollar, 2 par glasögon, bollhåv, paraplyhållare, regnjacka, 4 handskar och ett par regnhandskar, 2 engeridrycker, vätskeersättning, nötter, bars, avståndskikare, mm mm.

(null)

   
   Lägg där till 15 bollar, greenlagare, pennor mm och peg åter peg i vagnens fack.
(null)


Höstgolf

   Nu är hösten verkligen här, vi fick leta efter Olles boll bland löven på hål 8 AVAN idag.
(null)
   Vi hittade den genom att jag sparkade på den med foten. Annars så har vädret varit skönt att spela i dom sista dagarna, det har nästan inte blåst någonting och då är det bra.

En veckas golf...

   ...avklarad, en av dom sista den här säsongen. Hoppas på några fina rundor till även om det inte hinns med efter jobbet numer pga att det blir mörkt fort. En sänkning blev det under veckan och lite katching i plånboken också.

En vecka utan golf...

   ...nästan i alla fall som det ser ut nu. Senaste rundan var i fredags "Ledarbollen 2018", där Patric D vann och jag kom en bit ner i prislistan. Vårat lag vann lagpriset så helt lottlös blev jag inte.
   Onsdagen innan spelade jag och Olle "Footjoy Titleist Masters" på Bro Hof Stadium course, vädret då var riktigt blåsigt och det var regn inledningsvis. Jag var den enda i vår 4-boll som träffade den ökända ö-greenen på hål 17, vi spelade den från Masters tee, dessvärre en treputt sedan.
   Nästa vecka som kommer har jag i alla fall fyra rundor inbokade, därefter får vi se om det blir så mycket golf, det blir kallare o kallare och banorna brukar stänga inför vintern. Nästa steg är väl att börja vinterträningen puh.

RSS 2.0