AVAN + Gamla banan

   Det blev två rundor idag, jämfört med i går så hade temperaturen gått ner närmare 20 plus att det regnade inledningsvis. Det till trots så spelade jag riktigt bra golf och skrapade ihop 40 poäng. 
   Jonas föreslog att vi spelar gamla banan på em, så efter en korv och kaffe slog vi ut. Det gick inte lika bra som på fm. Helt ok första nio, sedan kom vi ikapp någon form av företagstävling och tempot sjönk. Det gjorde orken också och resultatet där efter. Inte ens 30-strecket kom jag upp i. Nu jobb i helgen och nästa runda på måndag. 

Sommarcupen mot Jonas i år igen

   I år igen fick jag möta Jonas i sommarcupen, och som i fjol förlorade jag. Jag spelade riktigt dåligt i sommarhettan. Jonas höll upp spelet bättre och matchen var slut på hål 15.
   Nu tar vi nya tag med spel i "normal" sommarvärme.

Gävles tävlingsvecka inledd

   Igår startade Gävles golfvecka, jag och Jonas spelade 2-manna scramble och hamnade på en 25:e plats av 136 lag, så det är väl ändå ok.
   Nu idag var det singeltävling och "Swooshgolfen". Efter en katastrofstart för mig på hål 1 så så flöt det på lite bättre, något "gupp" på vägen. Efter nio hål så såg det bra ut men hål 10-11-12 och 14, (delvis 13) ställde till det. Innan avslutningen var bra. Nu räckte det till 75 slag netto och en 18:e plats av 51 startande. 
   Nu blir det sällskapsgolf igen, ett tag till nästa tävling.

Volkswagen Masters

   Volkswagen Masters 2022 stod av stapeln idag på Gävle GK, det visade sig bli en blåsig tävling. Jag spelade helt ok när man väl summerade spelet, men det kändes inte som om jag kom in i spelet. Det blev mestadels bogeys förutom några undantag och slutligen hamnade jag på 74 slag netto vilket räckte till en tionde plats (vilket jag är nöjd med). Vann gjorde man på 71 slag netto så jag var inte långt ifrån.

Orresta avklarad

   Orresta golf har blivit en liten favorit, inte för spelet men övernattningen och maten på restaurangen. Fem rundor klarade vi av på tre dagar. Det var värmebölja så det gick åt enorma mängder vatten med vätskeersättning. 
   Jonas har ett skadat knä så han åkte bil alla rundor, här med Peter i bakgrunden.
(null)
   Vi fick nästan vara med om en HIO också, så här nära var det (bilden tagen från sidan).
(null)
   Den som gjorde det fenomenala slaget var Olle, vi hörde den ta i pinnen och den lade sig utanför hål. Närmare går det inte att komma.

RSS 2.0