Golfresa

   Ja nu är den beställd/bokad, golfresan vi åker på i mitten av april, jag, Jonas, Jonny och Stefan. Det blir till Mallorca med GolfPlaisir, där allt är ordnat, jag vet att vissa vill sköta allt sånt där själv, men jag (vi) vill bo nära (på) golfbanan och ha allt fixat när man landar och kommer dit.

Snart stängt...

   ...för året, AVAN har i alla fall stängt för året, det gjorde dom den 22/10 och det är bra Gamla banan som är öppen. I går blev det nio hål på gamla banan, fick vänta en lång stund innan frosten hade släppt taget om banan. I dag siktar vi på att spela lite senare och det blir nog sista gången i år för nästa vecka är jag på "semester".
   Avan spelade jag i förra vecka och då gjorde jag kanske min bästa runda för året, typiskt tänkte jag när säsongen snart är slut. Hoppas att det håller i sig till vad som blir första golfen nästa säsong, en Golfresa till Mallorca i mitten på april, har inte bokat ännu, men vi är alla överrens om detta resmål, dvs, jag, Jonas, Jonny och Stefan.

Höstgolf

   Hösten har verkligen kommit nu, detta till trots har jag hunnit med att spela en hel del. I veckan som var blev det bla 2 rundor i tisdags, en på gamla och en på Avan, sedan hann jag och Jonas med en runda på Avan efter jobbet i onsdag, vi spelade på strax över 3 timmar. Vi får se om det blir något i veckan som kommer, det kan vara det sista för i år, för den 22 oktober stänger Avan för i år.
 

RSS 2.0