Spelrätter

   Det blev igår JA till spelrätter på Gävle GK. Det kommer inte att påverka mitt golfspel på något vis för jag har för avsikt att fortsätta vara medlem i Gävle GK. Man får hoppas att den ekonomiska sitautionen blir bättre och att man kan se det på tex utveckling av banan osv.
   På hemsidan att läsa finns det att lämna en svarsblankett om man vill acceptera detta beslut eller om man vill går ur klubben.
   Det blev dessutom ett annat besked på det extra möte som hölls, Gävle GK får extra pengar från allmänna arvsfonden för att asfaltera bla parkering för att göra det mer handikapvänligt, läs mer här.

2014 till ända

   Ännu ett år har gått och ett nytt står framför oss med nya möjligheter.
 
   Året som gick sammanfattas med totalt ca 85 rundor spelade, där några få är 9-hålsrundor och någon partävling, 80 st 18 hålsrundor blev det fördelade på 19 olika banor.
   Golfsäsongen varade från mars till slutet av oktober, då räknar jag ej med att jag spelade den 9 jan förra året på Gävle GK Testebobana (Pay&Play).
   2 st utlandsresor blev, började (ok, hade spelat hemmavid innan första resan) och avslutade säsongen med dessa.
   46 st handicaprundor har jag registrerat, HCP har ökat från 11,3 till 11,9. 44 st birdies och 1 eagle mäktade jag med i fjol.

RSS 2.0