Ny klubba

   I lördags inhandlade jag en ny klubba, man kan aldrig få för många, trots att man "bara" får ha 14 i bagen, så kam man ha många i förrådet. 
   Det blev en trä 5:a som skall ersätta min hybrid 3:a. Naturligtvis en Taylor Made SLDR S med stiff-skaft.



"Hemmapremiär"

   Idag var det dags för "hemmapremiär" ja inte riktigt men ända spel på 18-håls bana i närheten och det föll på Älvkarleby GK.
   2 rundor blev det och precis som vädret var det skiftande, apråpå vädret så var det kallt men i stort sett vindstilla på fm, värmen kom med solen och det blev riktigt skönt. På em-rundan blev det kallare och det började hagla också, solen tittade fram därefter.
   Spelet var också skiftande, för min del gick sista nio på första rundan bäst och sedan första nio på andra rundan. Jag smälde i med 2 st birdies också, dels på tuffa hål 3 och sedan även på hål 10.

Nu öppnas det

   Imorgon torsdag öppnar Älvkarleby GK och på lördag öppnar Hofors GK, just dom banorna som brukar vara tidiga. När öppnar Gävle GK? Hörde ett rykte att asfalteringen av parkeringen och vissa andra (gång)stråk ska vara klar först, 1 Maj? 

   Hur som helst har jag bokat en runda på Älvkarleby GK på måndag ;-) 

Rangen öppen

   Idag öppnade rangen på Gävle GK för alla träningssugna. Det blir besök där nästa vecka för mig då jag jobbar i påsk.

Försäkring ?

   Nu efter några dagars arbete med att få ersättning för våra försenade klubbor så har vi alla tre fått klartecken från våra försäkringsbolag att vi får ersättning på varsitt håll. Dock en liten summa som ialla fall täcker våra utlägg. Hade våra klubbor inte kommit på ytterligare några dagar hade inte försäkringen täckt det, då hade man varit tvungen att haft någon form av utökad försäkring eller golfbagsflrsäkring hos Golf Plaisir något att tänka på i framtiden.

RSS 2.0