Medlemsavgiften betald

   Var förbi golfklubben idag och betalade medlemsavgiften. Kollade in banan också, greenen på hål 9 såg grön och fin ut, kan man hoppas på en tidig öppning i år. 2014 tror jag att banan öppnade den 1 april, blir det tidigare i år?

(null)


För 6-år sedan...

   ...spelade jag på Pay&Play, då var det också varmt och dåligt med snö senare det året första 18-hålsrundan på riktiga greener på Hofors GK den 11 mars. Kan man hoppas på en liknade vår i år också.

Välkommen 2020

   Nytt år nya möjligheter brukar man säga. Hoppas verkligen möjligheterna visar sig vara positiva för min del.
   Jag gick tyvärr uppåt i HCP under 2019 från 10,9 till 12,0. Under 2019, närmare bestämt den 1/3 får vi ett så kallat världshandicap WHS, jag har studerat det lite grann och med mina rundor kommer jag att ligga på 12,6 jämfört med det jag har i nuläget, vi får se om det stämmer. Enligt den amerikanska modellen ligger jag på 13,2, bokför det på www.thegrint.com.
 
   2019 avslutades med en kortvecka i Spanien tillsammans med Olle och Jonas med spel på olika banor, bla annat Alcaidesa Links och Heathland, 2020 kommer att börja med spel på dessa banor i en vecka när vi åker ett gäng närmare bestämt 8 st.

RSS 2.0