Nu har det vänt !

   Efter många dåliga rundor under mitt hcp, så idag när vi spelade på AVAN, här hål 7;
   Så kanske vände det, trots en birdielös runda, men många par och 2 fina långputtar som föll i på hål 4 och 13, så fick jag ihop 35 poäng ;-)
   Nu gäller det att inte tappa igen.

Spola ner golfbollar i toan !

   Vet inte riktigt hur dom tänkte här ;-)



Hål 17 AVAN

   Hål 17 AVAN är utsett till ett av Sveriges 50 bästa hål, nja det passar inte mig i alla fall.

   Blir bollen inte blöt på utslaget så finns risken före green också eftersom vattnet följer hålet hela vägen och dessutom är det vatten framför greenen också.
 
   Igår utslaget i vattnet, i dag andra slaget i vattnet före green, inte mitt favorit hål precis ;-(

4-boll på AVAN

   Idag blev det en 4-boll på AVAN bestående av mig, Jonas, Thorbjörn och Olle, som först skulle vara med, sedan inte och till slut med igen. Och Olle gult är fult, det brukar man ju säga. 

   Ok, du passar i dom.  

   För att det inte bara ska vara bilder på när någon slår så kommer här en bild på våra bagar fint uppradade.



Puttningen känns bra

   I dag blev det en runda mellan nattskiften (åker snart och jobbar) på Gamla banan. Spelet som var dåligt i söndags kom tillbaks, framför allt puttningen kändes stabil i dag.
   Smällde i med 2 birdies, hål 8 och hål 18 där även Jonas gjorde birdie. Nästa runda på torsdag, AVAN blir det då.

Golf Digest Trophy

   Spelade årets upplaga av Golf Digest Trophy och kunde inte fått en bättre inledning, birdie på första hålet. Där tog det roliga slut (ok birdie på hål 11 också), gjorde trippelbogeys och dubblar om vart annat, nått par ibland. Djupdykning var 13 i på hål 10. Bara att glömma och gå vidare...

Inga nya skor : (

   När mina skor som jag köpte på Sportsdirect.com gick sönder så hoppades jag att jag skulle få dom ersatta men icke, det var inget fabrikationsfel enligt dom, surt.

Dubbelrunda på hemmaplan

   Två rundor avklarades idag, först AVAN där Jonas och jag spelade matchspel mot två Hoforskillar i GoGolfMatchPlay, tyvärr blev det förlust för oss. 

   Sedan spelade vi "gamla banan" här bilder på utslaget på tee 12, först en bild på mig

   Och sedan på Jonas



Varmt, varmt, varmt..,

   ...var det idag när vi spelade på "gamla banan". Det var jag, Jonas, Olle och Urban där poängen fördelades såhär: 32, 32, 32 och 38.

   Jag hade förberett mig väl med en extra vattenflaska som jag hade stoppat ner några Resorbtabletter i, det behövdes. Annars så letade vi efter skugga, här Urban på ett tee som låg i skuggan;




Golftidningar

   Så här ser det ut på min toalett, en hel hög med olika golftidningar;

   Det är Svensk Golf som dom flesta känner till, lägg där till Golf Digest, Golfbladet och sedan en tidning som jag fick i startpaketet av GoGolfMatchPlay som heter Lifestyle Golf och vänder sig till kvinnor.
   Tidigare har jag läst Golfresan också men jag prenumerar inte på den längre.
   Emellanåt kan det även bli en engelsk version av Golf Digest eller någon annan tidning.

Julimånads golfande över

   Juli månads golfande innehöll 11 st golfrundor, varav 4 st på 2 dagar då Olle och jag åkte på en liten minitour.
   Och som Juni månad innehöll den här månaden även en 40-poängsrunda, i övrigt en 36:a, men dessvärre flertalet under buffertzonen ;-( önskar jag kunde nå en jämnhet istället för topprundor varvade med bottennapp.
 
   Höjdpunkten under månaden var birdie på hål 10 i Älvkarleby, ett hål som jag inte gillar. Och att jag gjorde birdie på hål 7 AVAN, efter att bollen haft en tursam väg (missade eaglen precis ,-( )
 
   Handicapet var nere på 10.2 men har ökats till 10.5 för mig dessvärre.

Missade du Sommar i P1?

   Missade du Sommar i P1 med Henrik Stenson i går, (det gjorde jag, jag jobbade) så finns det att lyssna på här, antingen laddar du ner pratet utan musik eller så lyssnar du direkt på datorn.

RSS 2.0