ProAM igår, AVAN idag

   I går spelade jag ProAM för andra gången på kort tid. Jag fick inbjudan av Golf Plaisir till båda gångerna. Den här gången spelade vi på Södeby Golf med herrarna inför GolfUppsala Open.


   Det gick inget bra för vårat lag, för mig lite bättre då jag vann en av flera närmast håltävling, och för det fick jag en ny Nike Method putter.

   Ny dag var det idag och AVAN blev det, tillsammans med Olle, Jonas och Thorbjörn, 20-20-20 som Jonas och Thorbjörn tog hem (till Jonas fördel)

Ännu en ProAM

   Imorgon spelar jag ännu en till ProAM, nu på SöderbyGolf. Den här gången är det herrarnas tur att spela tävling "Uppsala golf Open"
   Söderby är i alla fall en bana jag spelat tidigare och dessutom mycket kortare resväg än vad det var till Mosjö G&CC. 

NordeaTour ProAM på Mosjö G&CC...

   ...avklarad i går, (kom hem 23:50). 
 
   Dagen började med lunch och föreläsning av Claes Hellgren, handbollsprofil och numera fystränare i Hammarby fotboll.

   När det väl var avklarat så var det dags för lagfotografering och sedan spel. Golf Plaisir lag 1 var vi.

   Regnet fortsatte för att sedan bli riktigt bra golfväder, banan var dock fortsatt blöt. Även om vädret blev bättre blev vårat lags spel inte bättre, spelformen var poängbogey och dom 2 bästa scorerna på varje hål räknades. Vi fick till slut ihop 86 poäng och hamnade på en 13:e plats. Damproffset i vår boll Anna Dahlberg Söderström gick på banans par och fick ihop 36 poäng, jag själv 31 p.

   Avslutningsvis grillbuffé och prisutdelning, sedan lång hemfärd för mig.

ProAM på Mosjö G&CC

   På tisdag har jag blivit utvald av Golf Plaisir att deltaga i ett av deras ProAM-lag tillsammans med ett golfproffs (dam) att spela på Mosjö G&CC. Det är Nordea Tour som spelar Örebro Ladies Open onsdag till fredag. Jag hade tidigare i våras anmält mitt intresse att spela någon ProAM-tävling för Golf Plaisir och i torsdags blev jag uppringd och tillfrågad om jag ville spela som en av deras representanter och naturligtvis svarade jag ja. Roligt att se och spela med ett damproffs på nära håll samtidigt som det är roligt att spela på en ny bana. Det hela blir en heldagsaktivitet med lunch sedan spel och avslutning med prisutdelning och grillbuffé.

38 poäng !!

   Idag efter gårdagens utflykt till Ullna gjorde jag fina 38 poäng på AVAN tillsammans med Jonas, Olle och 1 till som dessutom var med på vårat bett.    
   Jag pratade med Jonas i bilen hem igår, att imorgon (läs idag) kommer spelet att släppa och säkert bli en 38-40 poäng eller så. Nåväl 38 pinnar blev det, tyvärr inte lika bra för Jonas.
   Bettet vann jag ut och totalt, Olle spelade bäst in.

Företagsgolfen semifinal

   Idag avgjordes Företagsgolfens ena semifinal på Ullna Golf dit Jonas och jag kvalificerat oss. 
   Ullna bjöd på fina fairways och greener trots allt regn som kom dagen innan. Det var blåsigt men solen värmde, tyvärr gjorde inte spelet det, ändå petade vi i 2 birdies. 
   Vi tog oss inte vidare till final, nya tag nästa år ;-) 

   En översiktsbild på Ullna Golf:



Nya klubborna...

   ...levererade direkt. 37 poäng på Gamla banan idag när vi spelade där, jag, Olle och Jonas.

2 nya klubbor i bagen

   2 st klubbor införskaffade på rea och demo har nu hamnat i min bag. En Taylor Made AeroBurner spoon och en TM R15 driver.

   Båda kostade mindre tillsammans än vad R15 driver kostade på ordinarie pris. 

   (Mina custom fittade Tom Wishon klubbor har jag sålt)

RSS 2.0