Premiärrundorna avklarade

   Idag blev det spel på Tjusta GK. Det var 5 månader sedan den sista rundan. Nu blev det 2 rundor. Greenerna och fairways var riktigt fina, dock fanns det inte så många bunkrar på banan, ändå hamnade jag i 3 stycken.

(null)

(null)

(null)

   Resultatmässigt gick det inget bra, men vad gör väl det, det var ju premiär.

Premiär på hemmarangen

   Idag blev det premiär på rangen. Härligt väder, 17 gr i bilen när jag därifrån, och slagen gick bra. Jag såg att klipparen klippte tee på hål 1 gamla banan. Hoppas vädret verkligen håller i sig så att det blir premiär på banan också.

Rangerna börjar att öppna

   Det närmar sig säsongsstart, rangerna på några banor har öppnat här i närheten bla på Älvkarleby GK och Mackmyra Golf samt på SAIK golf (tidigare Trebo golf).
   Håller vädret i sig blir det nog ett besök på Älvkarlebys range på tisdag em. 

Dukar på green

   Det vita som fanns på ett inlägg tdigare var snö, nu är det vita på greenerna dukar för att hålla värmen kvar under dom så greenerna kan växa på sig så bra som möjligt.
(null)
  
   Ja lite snö ligger det kvar också.

Golfpärlor

   En tidning som heter Golfpärlor finns på lite olika ställen, bla på Dormy och jag har hittat den på COOP. Nu har dom en sida på Facebook där dom anordnar tävlingar, jag lyckades vinna 2 greenfeebiljetter nu. Gå med ni också och tävla så kanske ni också har turen på er sida.

Snart snöfritt?

   Var ut till golfklubben och tog en bild över nians green mot hål 1 och 18. Det var inte så jättemycket snö kvar, kan man hoppas på snöfritt snart. Sedan måste ju värmen komma så att gräset börjar växa innan banan öppnar.
(null)


RSS 2.0