Turkiet sammanställning

   Nu är alla Turkiet-rundor inskrivna på golfsidan.nu. det blev 6 rundor på tre olika banor fast 4 olika slingor då Cornelia Golf Club har tre niohålsslingor dom varierar starterna mellan. Där spelade vi Queens Course tre ggr och Prince Course en gång.
   Övriga banor vi spelade på var Robinson Golf Club Nobilis och Antalya Golf Club, bana The Pasha som vi spelade från vit tee, den var kort så från vit var den 5731 m dvs som hemma.
   5 birdies gjorde jag och en fick till och med banarbetarna att ställa sig upp och applådera när jag med backspinn stannade bollen ca 3 dm från hålet.

Nobilis golf club


   Sista dagen spelade vi på Robinson Nobilis golf, efter två par fyror på 394 resp 393 meter så var den mer beskedlig och rolig att spela, nu är veckan snart slut och så med det säsongens golf. 


(null)


(null)


(null)

   Avslutningsvis av dagen tillbringade vi med att följa Henrik Stensons tre sista hål av andra rundan av Turkish Airlines Open på Carya golf club.

(null)


(null)


Antalya Golf Club

   Ny dag, ny golfbana Antalya Golf Club, Pasha. Vi spelade den från vit, då blev längden som vår hemmabana, >5700 m.

   Snyggt upplagda bollar på rangen, sedan två vyer över en dubbelgreen på hål 13 och 15.

(null)


(null)

(null)



Fjärde rundan på Cornelia Golf Club

   Idag spelade vi för fjärde dagen i rad på Cornelia Golf Club, tre gånger har vi spelat Queens Course och en gång Princes Course, vilket innebär att vi spelat en niohålsslinga varje dag (Prince Course) och en slinga tre ggr, samt en slinga bara en gång, den med Faldo's Choice.

   Här tränar vi påputtinggreenen inför dagens runda 
(null)

(null)
 
   Imorgon ny bana och nya möjligheter.

RSS 2.0