Pricksäker

http://9gag.com/gag/aWZ5ny4?ref=mobile.s.cp


G4S Open

   G4S Open avklarad på AVAN i blåst, rejäl blåst, tyvärr räckte inte mitt spel. 27 poäng (30 före hcp reducering, som användes) Jag föll på dåliga puttar, har jag fått puttfrossa eller yips? 


Huvudlös !!

   Ingen golf idag, det närmaste golf jag hållit på med idag är att ta bort ett trasigt klubbhuvud från en klubba, så nu är skaftet huvudlöst ;-)
   Det var enkelt att värma med varmluftspistol och vrida loss det, jag hade räknat med att det skulle gå tungt, men det hela tog bara någon minut.
   Väntar nu bara på ett huvud att sätta dit.

Dubbelrunda på Älvkarleby GK

   Idag blev det dubbelrunda på Älvkarleby GK, första rundan tillsammans med Jonas och Olle. Andra rundan bara jag och Jonas.
  
   Här är Olle ute och botaniserar på hål 7, efter han tagit sig därifrån "räddade" han ett par.

   Även jag hamnade i lite trubbel, här på hål 11, där jag måste ha ena foten i bunkern och den andra utanför, även om jag fick upp bollen bra så lyckades inte jag göra par.

   Även Jonas hamnade i en bunker, där han fick upp bollen bra.

   Och till slut en bild som Olle tog, "På golfproffsen" som han utryckte det:
 

Stora Placerargolfen

   Privata Affärers Stora Placerargolf som utspelades på Huvudstadens golf Lindö Park slutade med ynka 26 poäng ;(
   Dagens höjdpunkt var att vara markör åt vinnaren (tror jag, vi åkte) som skrapade ihop helt otroliga 45 poäng, 78 slag brutto, 63 netto.

AVAN ännu en gång

   Även idag blev det spel på AVAN. Idag spelade jag med Jonas och vädret var kanon, så mina långbyxor var lite förmycket ; )
   Jonas efter ett slag:


   Och en stilstudie när Jonas puttar:

   Och två bilder på mig, när jag slår ut på hål 5:
 
 

Nytt golf forum

   Det har dykt upp ett nytt golf-forum: Svensktgolf-forum, finns även på twitter också. Det forumet som har funnits ett tag hittar ni här: Everythinggolf. Vill man fördjupa sig så finns även den här också ganska nya sida: Golfing.se, även dom finns på twitter.

AVAN 19/5

  Idag spelade jag med Patrick och Olle AVAN, alla tre började bra första nio för att tappa på slutet, jag i mitten av sista nio, Olle och Patrick i slutet av sista nio, kanske var det orken eller något annat som gjorde att vi tappade, vad vet jag.
   En stilstudie på Patrick i det fina vädret vi hade i början av rundan:

   Olle är sammanbiten på 14:e tee:
 
   Jag gör mig redo för slag, även här på 14:e tee:
 

Golfhäftet Trophy

   Dagens tävling Golfhäftet Trophy gick inget vidare för mig och Jonas, vi hamnade en bit ner i resultatlistan exakt 6 slag efter vinnarna. Det var också det antal puttar Jonas och jag missade (det var korta puttar jag talar om). Vi hade tur med vädret och spelsällskapet, Herren i det andra laget vann "närmast hål"-tävlingen och fick en laserkikare från Nikon.

Sämre spel idag.

   Igår gick det bra, idag var det helt ombytt, riktigt dåligt. Jag får hoppas att gårdagens spel inte var en engångsföreteelse. Jag tar nya tag imorgon igen även då på AVAN.

TRE raka birdies !!!

   Dagens runda på Gamla banan blev litet av ett rekord för mig då jag gjorde tre raka birdies på hål 15-16-17, tidigare har jag bara gjort två birdies i rad.
   Den fina avslutningen gjorde jag skramlade ihop hela 38 poäng, efter 17 ut och 21 in, då hade jag tre hål utan poäng på rundan.
   Imorgon nya tag på AVAN.

Gamla banan två dagar i rad

   Två dar i rad har det blivit spel på Gamla banan, vädret har varit kallt och blåsigt. Idag spelade jag med Thorbjörn, efter några hål anslut Urban och vid hål 8 kom Jonas, som tio små negerpojkar fast tvärtom ; )
 
   Här kommer några bilder från idag, Jonas:
   Urban:
   Thorbjörn, i bakgrunden syns dom nya teeskyltarna, hektometersystemet infört på gamla banan
   Och slutligen en bild på mig där jag förundrat tittar efter bollen:

Golfsidan uppe igen

   Golfsidan har varit nere ett tag men den är nu uppe igen efter serverproblem sa administratören då jag frågade honom. Nu är det bara att fylla i rundorna och dom birdies som görs. ;-)

RSS 2.0