Höjning och sänkning

   Det blev en höjning i går med 0,4. Idag en sänkning med 0.4 så tillbaks till samma HCP som innan. 
   Dagens rundan kunde blivit riktigt riktigt bra men dessvärre avslutade jag med dubbel, dubbel och trippelbogey för en totalscore på 84 slag brutto.

Höjning på höjning

   Jag hade en bra formtopp i mitten/slutet av augusti. Nu är det inte lika bra utan alla mina bra rundor är på väg ut och HCP ökar och ökar utan att jag kan utnyttja dom extra slagen jag får. 
(null)

   Jag lär höja mitt spel nu när 3 av 8 bästa rundorna står för dörren att åka ut.
   Jag var nere på 11.7 den 13/8, ökningarna började den 17/9 och nu ligger jag på 13.2. 
   Bara att ta rejäla tag dom sista rundorna nu när säsongen går mot sitt slut.

Sista eftermiddagsrunda för säsongen

   Säsongen blir kortare och kortare men än är den inte slut. Dock spelade vi vår sista em-runda idag med start kl 15, då jag jobbade till kl 14. Vi var klar strax före kl 19, nästa runda blir på onsdag fm, då före jobbet, nästa vecka är det jobb på fm igen och då går solen ner 28 min tidigare vilket gör att det blir mörkt innan vi hunnit spela en hel runda.

Dubbelrunda på Örbyhus GK

   På andra hålet av dagens 36 som vi spelade gick min järn 6:a sönder. Huvudet flög en rejäl bit bort, bollen flög lite längre i alla fall.
(null)

   Det var rejält blåsigt och kallt när vi började på morgonen, vädret bättr och varmare efter lunch.
   Spelmässigt gick det bra först på sista nio för mig (21 poäng, 36 på rundan). Första rundan riktigt illa så det glömmer vi.

Katsching

   Igår vann jag ut och totalt på gamla banan. Idag var det spel på AVAN och jag tog en "grande" dvs jag vann ut, in och totalt, katsching, första gången i år om jag minns rätt. 

22:a rundan på Gamla banan

   I dag spelade vi åter på gamla banan, noga räknat var den 22:a rundan för min del.
   Här en bild på green på mina medspelare, jag var redan klar, genom en chipp med rull i kopp för min del, det blev en birdie 
(null)

   Och förresten, jag vann ut och totalt.
   Nu en och halvtimmes uppehåll tills det är dags för en lektion med Kasper.

Sverigefinal Volvo World Golf Challenge

   I helgen spelas Sverigefinalen av Volvo World Golf Challenge. Eftersom det inte blev några tävlingar på golfklubben så har man gjort att man kunnat registrera sina ronder under några kvalificeringsperioder. Jag gjorde det och har gått till final. Jag gick till final via lottens hjälp, inte via mitt resultat. 
   Min finalrunda ska jag spela i dag på gamla banan, det blir tufft efter ett nattskift, tyvärr har inte tid att spela någon annan gång i helgen.

Bu Älvkarleby GK

   Ingen vidare rubrik på inlägget men tyvärr så var greenerna på Älvkarleby GK igår det sämsta jag spelat på riktigt länge, så rubriken är sann.

Bra avslut på LannaLodge

   Idag var sista dagen på LannaLodge, det slutade bra för min del med en 36-poängsrunda. Annars på dom rundorna vi hade spelat i onsdag och igår (2 rundor) så är det Olle som varit bäst. 
   En bild på klubbhuset från 18:e greenområdet.
(null)
   Det var grådassigt imorse som synes på bilden men dagen avslutades fint och jag spelade i shorts och piké (av och på med vindtröjan emellanåt).


Dag 2 på LannaLodge

   Vi är inne på dag 2 på LannaLodge, igår blev det spel på korthålsbanan 9 st par 3-or och sedan en runda på 18-hålsbanan innan mat och sömn.
   Nu är vi inne på dag 2 och skall strax slå ut på vår andra 18-håls runda för dagen.

   Här följer några bilder från gårdagen, en vy mot en ö-green på korthålsbanan. Kopia på hål 17 Sawgrass.
(null)
   
   Olle o Jonas på övningsgreen
(null)
 
   Teeskylt från hål 1.
(null)


VW Masters 2020

   Nu är dettävlingsdax  VW Masters på @hogbogk, kallt på morgonen men solen stiger så vädret blir kanon hoppas spelet blir likadant 😃⛳️🏌🏼‍♂️. 
   Tävlingen skulle gå av stapeln i maj och då anmälde jag mig. Tävlingen blev flyttad och då kunde inte jag vara med. Lite strul med avbokningen och jag fick anmälningsavgiften tillbaka. Sedan ändrade jobbet skiftschemat och jag kunde vara med, så nu är jag här.
(null)


RSS 2.0