Träff med golfgubbarna

   En utlandsresa är inplanerad. Nu har vi bokat en träff med "golfgubbarna" också, det blir några nätters övernattning på Landeryds GK, dom har tre 18-hålsbanor. Vi kommer att spela 2 av dom, den södra och den norra och vi kommer att bo på deras bana.

Lite läsning innan säsongen börjar

   Strategi är jag inte så duktig på, nu har jag hittat e-böcker från ShotScope märket jag har på min GPS-klocka.
   Dom har 4 st gratis e-böcker att ladda ner och jag tänkte ta mig lite tid att läsa igenom dom, dom två första verkar vara mer allmänna medans dom två andra reffererar till den statistik som jag erhåller när jag använder min GPS-klocka. (måste läsa igenom dom också).

2 månader kvar

   Den 19 mars är den årliga golfresan planerad att gå av stapeln. Det har varit uppehåll på golfresor av förekommen anledning. Men nu hoppas vi verkligen att blir av. Resmålet är Turkiet Belek och vi har golfspel under 6 dagar med 7 rundor inplanerade.

Gävle GK ny hemsida

   Nu har Gävle GK lanserat sin nya hemsida, den är några dagar gammal då jag upptäckte den igår. Kolla in den på www.gavlegolf.se 

2021 slut

   Golfsäsongen 2021 är slut och jag ser framemot 2022, nu med en golfresa inplanerad i mars. Hoppas att den blir av.
   Under 2021 blev det ca 64 rundor (några partävlingar också) där alla registrerades i det nya HCP-systemet. Mitt HCP gick från 13,0 till 14,6, inte vad jag hoppats på. Nya tag i år med sikte på att gå ner.
   Dom ca 64 olika rundorna fördelades på 17 olika banor. Flera nya klubbar blev det under året. (Se tidigare inlägg). 
   Ynka 25 birdies blev det under 2021. 

RSS 2.0