2 veckor sen sist...

   ...jag spelade golf. Det blev en runda i dag på Avan med Jonas i hyggligt väder, dock var jag rejält klädd. Spelet var lite upp och ner som det kan vara efter 2 veckors uppehåll. Nu kanske det blir längre uppehåll än så tills nästa gång?

Älvkarleby för sista gången...

   ...i år menar jag. Jag spelade där i torsdags med Jonny, Stefan och Carina. Det var rejält kallt och blåsigt men med handskar och mössa samt underställ på, så gick det bra. Det kanske var sista rundan överhuvudtaget för i år, vi får se, nu när det går mot minusgrader och allt.

   Här är bilder från torsdagen, först på Jonny.


   Sedan på Carina, och vems är bollen som ligger där framför, undrar ni säkert, (ett tips) det är varken min eller Jonnys.


   Stefan fastnade också på bild.


   Och till slut jag själv.

Bästboll -- sämstboll

   Jag, Jonas, Urban och Per (Persson) spelade i dag på AVAN, kl: 14:17, det gällde för oss att hinna spela alla hål innan solen gick ner för dagen, det han vi galant.
   Vi bestämde oss för att spela "Bästboll - sämstboll" i lottade lag 6 hål åt gången, vilket gjorde att man fick spela i lag med alla. Bäst gick det nu för Jonas som vann alla tre gångerna, vilket innebar att vi andra vann en gång var. Det var iblabd riktigt fint spel. Alla utom jag gjorde birdies, trots att jag hade några bra chanser på flera hål.

   Här syns solskenet lysa mot trädet, det ser fint ut det gulröda lövverket. (bilden är lite ljusare än verkligheten)

  

   Tack Jonas för bilden, min kamera hade slut på batteriet.

   Urban har nu fått ett nytt namn, han kallas "klubb-letar-Urban", han hittade nämligen en golfklubba i höggräset efter utslaget på hål 18 (när han letade boll)

   Imorgon kör vi samma tid på gamla, dock bara jag och Jonas.

Caddie !

   Vissa av oss har golfvagn med bagen på, det får bli våran "caddie". Man kan också ha det så här:

34 birdies

   34 birdies har det hittils blivit i år, jag gjorde en idag på "Gamla banans" hål 6. Nu ligger jag långt efter Patric D som till dags datum gjort hela 160 st !!! Patric har ett snitt på strax över 2 birdies per runda. Jag har gjort ~80 rundor så mitt snitt ligger på under en halv birdie per runda. (hur man nu kan göra halva birdies ; ) )

RSS 2.0