Premiär imorgon

   Utlandsresan till Spanien imorgon har ju blivit inställd. Nu blir det golf ändå, Hofors GK öppnar imorgon och då spelas premiärrundan där istället. Istället för shorts och pikétröja blir det långbyxor och tröja/jacka. Man kan inte få allt..

Rangen öppen

   Nu har rangen öppnat på Gävle GK. Tidigare har rangerna öpppnats på flera andra banor i närheten. Det får bli utomhusträning numer. 

Ingen golfresa i vår

   Med anledning av rådande läge i världen med den stora spridningen av Coronaviruset är vår golfresa som skulle ha gått av stapeln den 1/4 till Spanien inställd. Återbetalning kommer att ske enligt resebolaget, men det kan ta lite tid.
   Hoppas att några banor i Sverige inte allt för långt bort är öppna/öppnar tills dess. Om man nu vågar resa inom Sverige med tanke på ev smittspridning. 
   På banan brukar man ju endast ses på tee och sedan på green, man brukar ha olika vägar fram till green.


Första utomhus rangepass

   Åkte till Älvkarleby GK och slog på deras range som öppnade igår. Många bollar blev det i det fina vädret som rådde +10 gr och sol.
(null)

   Nu hoppas jag på att banorna i närheten öppnar.

Världshandikap ”WHS”

   Nu har det nya världshandikapet lanserats och jag fick en höjning till 12,9. Jag hade trott någonting mellan 12,7-13,2. Mitt tidigare var 12,0. 

   (Mindre än en månad till årets golfresa)

RSS 2.0