Bra puttning

   När jag spelade senaste rundan så började jag med riktigt bra puttning, inledningsvis så blev det fyra st enputtar och jag gjorde par-par-birdie och par. 
  (null)
   Dessvärre inte lika bra puttning eller inspel som föranledde puttningen därefter.

Nytt skaft?

   Jag har ett AutoFlexskaft till min driver, nu har jag hittat ett skaft som kan matcha det eller rent av vara bättre. Idag åkte jag till Viksjö GK som är en av några klubbar i Sverige som har detta skaft. Skaftet är Brava från BGT. Jag testade det mot mitt AutoFlex och även mitt standardskaft. Nu blir det inget nyköp för AutoFlex hade bästa värden och även känslan var bäst. 
(null)
(null)
   Det blev ingen köp den här gången;)

Två veckors uppehåll

   Det var två veckor sedan jag spelade sist. Idag var det dags igen. Efter en fin inledning av mig 23 poäng på AVAN (39 slag brutto) så gick det sämre. Jag fick 35 poäng totalt och då slog jag bort 5!!! bollar på rundan.
   Jag testade en ny sak idag att låta GameBook mäta min slaglängder (inte alla). Här är inspelet på hål 1 där jag sedan gjorde birdie.
(null)


Real Masters 2022

   Som regerande mästare, ja jag vann tävlingen ifjol, ställde jag upp i år igen på Real Masters som spelades på Stockholms GK Jag och Olle med mig. Mitt spel i år räckte inte någonvart, det var mest bogeys och dubbelbogeys. Bättre gick det för Olle som kom på en tredje plats och fick ett dussin av hans favoritbollar, Callaway Chrome Soft och några saker till. Nu är det golfuppehåll för mig i nästan två veckor.

RSS 2.0