3:e gången på Gamla banan...

   ...idag. Efter flera rundor på AVAN var det åter spel på Gamla banan, endast 3:e gången för i år. Idag tillsammans med (som vanligt) Jonas och Olle.
   Imorgon åter på AVAN då bara med Olle.

Ullna Golf the Icon

   "Play the Icon" är Ullna Golfs slogan som står överallt. Dom syftar på den bana en gång grundad av Sven Tumba och "redignad" av Jack Niklaus under åren 2011-2013.
 
   Vi möttes av sammetslena fairways och övergången till dom upphöjda greenerna var i stort sett osynlig, vilka var välbevakade av kritvita bunkrar och vatten var i spel på 15 av 18 hål.
 
   Nu låter det helt fantastiskt men tyvärr var regnet med oss i början av rundan innan det avtog och solen tittade fram.
 
   Hålen kändes inte så långa, banan mäter ändå ca 5750 meter från gul tee. Greenonråden gjorde banan tuff och rolig, man var tvungen att tänka till med klubbvalen.
 
Här några bilder på greenområdena med dom kritvita bunkrarna.




En blöt inledning

   Idag när vi, jag, Jonas och Torbjörn, besökte Högbo GK (premiär för i år) så regnade det vid start och det höll i sig i 6-7 hål innan paraplyet kunde stoppas undan helt och hållet.
   Vid tee på hål 18 hade det blivit så pass varmt och fint så att vindtröjan nästan åkte av. Nu behöll jag den på tills jag kom till bilen.
   Nu blir nästa runda på Ullna (på torsdag), jag och Jonas får se det som ett inspel inför Företagsgolfens semifinal som just spelas där.

Årets varmaste dag (hittills)...

   ...spelade jag golf naturligtvis. Tillsammans med Jonas och Torbjörn åkte vi till Hofors GK, en bana som jag inte brukar lyckas på, nu gick det bättre, hela 36 poäng för mig.
   Här Jonas som mäter in avståndet till green på hål 16.

   Och jag som hamnat i greenbunkern på samma hål.



RSS 2.0