GOTT NYTT ÅR

   Önskar er alla ett Gott Nytt År och hoppas att golfen är med er, tyvärr så fick jag inga golfsaker i julklapp av tomten, han kanske ansåg att jag hade det mesta ; )

GOD JUL

   God Jul önskas alla, hoppas ni får många och fina golfjulklappar av tomten !

Ny golfsida

   Hittade en ny golfsida, den är ny för mig i alla fall, den heter http://www.golfsverige.nu/ inte att blanda ihop med www.golfsverige.se för då kommer man till Golf.se.
   Det kanske kommer mera läsvärt när Jul och Nyår är över, kolla in så får ni se.

Säsong 5

   Nu har jag sett färdigt säsong 4 av Lost, så nu tar jag tag i nästa säsong mellan snöskottningen och julbestyret, det är ju bara några få dagar kvar, liksom som klapparna "bara" några få kvar. I år har jag inga förhoppningar om en platt-tv, "tjockisen" verkar att ett liv som en katt skulle vara avundsjuk på.

   Golfresan är beställd och en första inbetalning är gjord, ser fram emot golfupptakten i marsmånad. Hoppas även att de ändringar som min hemmaklubb gjort blir en upplevelse.

Tyvärr Jonas och Patrick

   Resultatet från StadiumGolfMatchPlay för Jonas och Patricks del var en mittenplacering, och då menar jag mittenplacering, 12 lag före och 12 lag efter. En 13:e placering av totalt 25 lag.

GRATTIS Stefan

   GRATTIS Stefan till att ditt "nya" jobb, ja ja, samma jobba fast nytt skiftlag, snart F-laget och jag förstår att du vill ta över efter Patrick och jag ser fram emot att du tar över golfrollen också och spelar golf tillsammans med Jonas och mig i minst samma utsträckning som Patrick.

Turkiet igen

   Det blir Turkiet nästa år som uppstart inför golfsäsongen, Vi, Jonny, Christina och jag reser med Golf Plaisir till Sueno Golf Resort den 13 mars nästa år.
   Tyvärr är vi bara 3, jag har frågat runt och någon får ej ! Någon annan kan ej pga att frun fyller 40 just den 13 mars, kan det vara viktigare än att åka på golfresa med kompisarna ? Någon annan måste byta ut kyl/frys och spis i köket så pengarna tryter lite grann. Men hur som helst så finns det plats för någon intresserad att dela rum med mig ; )

150

   Platespottingjagandet har nu nått upp till 150, det var trögt att hitta 148, men samma dag hittade jag även 149. Så ibland tar det lång tid mellan att hitta registreringskyltarna man letar efter och med vissa går det fort.

Sammanfattning av säsongen 2009

   Totalt har jag spelat ca: 65 rundor på 11 olika banor i år, jag kan ha missat någon runda då jag har spelat någon form av scrambe och den rundan har inte registrerat. Med "endast" 65 rundor ligger jag långt bakom Patric D som hade som mål att spela 150 rundor !!!

   Året började med en resa till Tunisien i April med Jonas, gjorde där en fin-fin eagle.
   När året började hade jag nyköpta järnklubbor och ett hcp på 14,8. Efter årets slut så ligger mitt hcp på 15,0, i början av maj var jag nere på 14,1, men sedan har det "bara" blivit ökningar trots att jag varit när att få mer än 36 poäng flera gånger.

   22 gjorda birdies (varav 1 eagle) gjorda under 2009 mot 23 (varav 1 eagle) 2008.

   Sammanfattning av eclectic 2009 (2008 inom parantes) på dom banor jag spelat mest.
   Älvkarleby        -2    (-6)
   Gamla banan   -7    (-5)
   Avan                -3    (-6)
   Förbättring endast på gamla banan och sämre på dom andra.

Nytt talesätt

   Det gamla talesättet "En katt har nio liv" känner vi nog alla till, nu har jag myntat ett nytt talesätt. Allt utifrån en artikel som Expressen.se skrivit, ni kan läsa om det här.
   Det nya talesättet är naturligtsvis "En Tiger har nio kvinnor" !

Respass direkt

   Det blev respass i stort sett direkt för mig i Golf.se´s Julkalender, det blir så när man inte läser frågan helt och hållet, utan läser mellan raderna istället ; )

Julkalender

   Nu börjar årets Julkalender och då menar jag den på golf.se. Man kan vinna en resa om man svarar rätt på alla frågorna, man måste svara på rätt dag också och sedan har lite tur i lottningen, gör vad ni kan, här är Julkalendern.

RSS 2.0