ShotScope V3

   När jag kom hem från Vassunda låg det en avi att hämta ett paket, snabbt som ögat gjorde jag det och det var min nya golf-GPS "ShotScope V3" som kommit.
(null)
(null)
   Nu är klockan och jag redo för en runda imorgon.

Golfutflykt till Vassunda GK

   Idag blev det en golfutflykt till Vassunda GK, jag har varit där en gång tidigare och då blåste det rejält. Nu var det fint väder, (bara lite nederbörd i början, sedan sol).
   Dom hade semaforer på två hål och banan var väldigt smal och trång. Det var ändå lättletat utanför banan. Vi kom inte ihåg att det var så smalt.
(null)
   Stilstudie på Jonas.
(null)
   Jonas och Olle på ett kort par 4:a som jag inte tog en enda poäng på. Hål 7, nu hål 16 eftersom man startade på hål 10.
(null)
   Under dom här två rundorna var jag bäst med 34 och 36 poäng, där den första genererade en sänkning med 0,1, den senare på verkade inte HCP alls.

38 poäng idag

   Dagens spel på gamla tillsammans med Jonas, Olle och Peter. Sist jag spelade på gamla fick jag 39 poäng, nu blev det 38 poäng och en sänkning. 
   För två rundor sedan fick jag 38 poäng på AVAN då blev det en höjning, knepigt det här med WHS.

Jag har brutit mot mitt köpförbud

   Eftersom jag haft och fortfarande har ett stort bollförråd så har jag själv satt mig på golfbollsköparförbud. Nu hade xxl.se ett toppenerbjudande jag inte kunde missa. 2 dussin Titleist ProV1 bollar och en keps för 899kr (normal skulle priset bli 1300-1350kr) så då tyckte jag att jag kunde slå till.
(null)


18-hål på AVAN

   Det blev 18 hål på AVAN idag och efter en birdie på 1:a hålet och även en birdie på hål 15 så kammade jag ihop 38 poäng. Och med dagens hcp-uträkning vet man aldrig vad det skulle bli, det blev en höjning med 0,2 från 14,7 till 14,9 !!!

Vi krossade banan

   Idag spelade vi (jag, Jonas och Stefan C) gamla banan på Gävle GK och vi alla gjorde fina resultat 

   Stefan kammade in 42 poäng och en rejäl sänkning av sitt HCP
(null)

   Jag knep ihop 39 poäng och en liten sänkning blev det.
(null)

  Jonas som spelat stabilt en längre tid fick ihop 37 poäng.
(null)


RSS 2.0