Eclectic och birdieligan

   Nu när julen närmar sig,är det slutspelat på ett tag. Börjar nästa års säsong i Turkiet igen i slutet av mars.
  
   Jag brukar fylla i mina ronder på www.golfsidan.nu och ha koll på hur många runder jag spelar och hur mycket birdies jag gör. Även statistik över eclectic håller sidan reda på.
   Dom banor jag spelat mest i år är på hemmaplan, både gamla (20 rundor) och AVAN (27 rundor), där ligger mitt eclectic på -5 och -8. Älvkarleby brukar jag spela en del också, där hamnar jag på +2. På Högbo GK har jag spelat bra i år och ligger på -1. Sedan är det för få registrerade rundor på övriga banor.
 
   Totalt har jag spelat ca 80 rundor, 13 olika banor i 4 länder, det har blivit några partävlingar som jag ej registrerat och på dom rundorna har det blivit 38 birdies och 1 eagle, jag gjorde även 1 eagle och 1 birdie (som inte är reggad) när jag spelade en singelscramble-tävling på Älvkaleby Gk i somras.
 
   Mitt HCP följer jag också och det har sjunkit till 10,9, från starten i år på 11,2, var nere på 9,7 som lägst i år (och någonsin). 57 rundor av dom ca 80 rundor som jag spelat har jag justerat mitt HCP på. Hoppas att jag kan hålla det kommande år.

Redigerad 20/12-18, har spelat i 4 länder,?Sverige, Portugal, Turkiet och Thailand.

Golf nästa år också

   Redo inför nästa års golfande, både Golfhäftet med plus och ny regelbok låg ibland posten när jag kom hem.
(null)


Golfbutik i Bangkok

   Som en golfbutik skall vara, det hittade jag i Bangkok. Flera våningar med alla märken, både kända och för mig okända fanns här. 
(null)

(null)

   Det finns alla tänkbara prylar här, sådana som man behöver och inte behöver. Det jag köpte var det ultimata TÖNT golftillbehöret.
(null)



RSS 2.0