Avgörandet mot Stefan

   Efter förra veckans oavgjorda match mot Stefan så skulle det avgöras idag. Vi spelade en "ny" match med samma förutsättningar som veckan innan. Det var mer variation i ledning för någon av oss, Stefan resp jag ledde som mest med +2, inför hål 17 var vi lika och jag lyckades vinna det hålet och tvinga Stefan att vinna sista, men jag höll undan och vann matchen. Nu är jag vidare till nästa omgång av Sommarcupen.


Sommarcupen 2017

   Idag spelade jag min första match i "Sommarcupen", jag började i omgång 2. Det var mot Stefan R och vi spelade på AVAN. Jag fick ge honom 16 slag och det var en tuff match där ledningen var +1 som störst för antingen mig eller Stefan. Nu slutade matchen oavgjort och förlängningen spelar vi om en vecka. 

   Det är mindre golfspelande nu under semestern.


Scandic Resegolfen

   Idag spelade jag min sista tävling under tävlingsveckan (det är Krögargolfen imorgon), det var Scandic Resegolfen på AVAN, kanonstart och start på hål 6, jag kämpade o kämpade med att göra bogeys och par för att hålla mig på mitt HCP, dessvärre två bunkerslag eller om man vill två puttar på sista hålet var ett för mycket. Jag slutade på 73 slag netto (35 poäng)


Premiär för Shot Scope...

   ...på riktigt idag. Hade använt den både måndag o tisdag, men idag så var det singelspel och då registrerade den rätt. En birdie gjorde jag idag på hål 14, gamla banan, det ser ut så här i Shot Scope:


Helt Enkelt Cup

   Idag avgjordes "Helt Enkelt Cup" på gamla banan, 74 slag netto (34 poäng) räckte till en 16:e plats (62 deltagare) i B-klassen, vann gjorde man på 66 slag netto. Ingen golf imorgon, men på fredag tävling på AVAN.


   Stort GRATTIS till Petri L som vann C-klassen på 67 slag netto.


Deltad Irish Greensome

   Ännu en ny spelform testad "Irish Greensome", båda slår ut och slår sedan ett till slag (gäller ej på par 3:or) på spelpartners boll innan man spelar vartannat slag på en boll. 

   Nu räckte vårat spel inte långt trots mina sänkta birdieputtar på våra 3 sista hål.
   -2 räckte till en 51 plats, det var över 100 tävlande par.
   Imorgon "Helt Enkelt Cup" singelspel på gamla banan. 


Raoul Masters Tripple...

   ...avklarad och vi kom på en 7:e plats av totalt 89 deltagande lag. Vinnarna hade 61 slag netto, vi hade 65 och det känns som vi inte kunnat gjort det bättre än vi gjorde (naturligtvis och matematiskt hade vi kunnat gjort det bättre) men vi spelade riktigt bra. Imorgon ny tävling.


Golfvecka Gävle GK

   Idag börjar årets golfvecka på Gävle GK, jag kommer att spela måndag-tisdag-onsdag och fredag, mån-tisdag partävling med Jonas, onsdag och fredag singeltävling.
   Vi börjar med "Raoul Master Tripple", en tävling med tre olika spelformer, hål 1-6 spelas bästboll, hål 7-12 spelas greensome och hål 13-18 spelas som foursome, det gäller att hålla tunga rätt i mun för vi börjar på hål 4 (gamla banan).
   Imorgon är det "Deltab Irish Greensome", på måndag och tisdag har vi sen starttid med avslutande middag och prisutdelning där man förhoppningsvis blir uppropad som vinnare.
   På onsdag "Helt Enkelt Cup" och slutligen för mig på fredag "Scandic Resegolfen", där båda avslutas med lunch.

Shot Scope

   Fick mitt paket idag med #ShotScope, ett automatiskt tracking system, ett armband som samlar in slaglängder med hjälp av "taggar" som man sätter på klubbänden.


Tre birdies idag

   Som titeln antyder blev det tre birdies idag på gamla banan, när jag och Olle spelade (två andra var också med i bollen). Jag gjorde birdie på hål 3 och hål 15 samt avslutningshålet 18, i och med den birdien fick jag ihop 36 poäng, tro nu inte att jag var bäst. Olle avslutade också bra med par och fick 37 poäng, sänkning för honom idag.


RSS 2.0