Premiärrunda på gamla banan

   Idag blev det premiärrunda för mig på gamla banan, den har varit öppen ett tag men det har inte blivit spel gör mig där. Så idag skedde premiären. Jag kollade hur långt går man under en golfrunda? Jag kollade med min träningsklocka och den registrerade 9,01 km, jag missade att starta den på första tee och vi gick förbi treans green, matchspel.
(null)
   Imorgon blir det spel på gamla banan igen.

Dubbelrunda på Edenhof GK

   Jag, Jonas och Olle spelade två rundor på Edenhof GK en del av Golf Uppsala (el Uppsala Golf). Det var bra väder, dessvärre var greenerna riktigt dåliga. Bollen hoppade och for, många tre-puttar blev det. 
(null)
   Jonas åkte bil då han är justerad i knät och har problem att gå mycket, Olle åkte första runda och första nio av sista rundan med honom, sista nio var det min tur.
   Det gick inget vidare spelmässigt då det blev som jag skrev tidigare många tre-puttar.

Älvkarleby GK igen

   Det har blivit några rundor sedan Landeryds GK, bla Högbo GK och hemma på AVAN. Idag åter igen på Älvkarleby GK där jag spelade dåligt första nio som sist och riktigt bra sista nio. 
(null)
   40 slag totalt och 20 poäng, det kunde vara bättre, Chippen för birdie på hål 10 rundade hål och parputten på hål 16 likaså.
   Banans greener är bättre än hemma på Gävle GK AVAN, vet inte hur det är på gamla, har faktiskt inte spelat där ännu, avbokade en runda pga mycket regn tidigare.

RSS 2.0