Snobbsport !?!?

   En ny golfblogg har sett dagens ljus, den stoltserar med namnet "snobbsport.se" kolla in själva.

   Och för er som kollade in tipset på den polska golfbloggen så om ni missade det finns en knapp för översättning till svenska, nu gör jag det lätt för er och här är den svenska översättningen

Grattis Peter

   Idag fyller Peter Hedblom 40 år, GRATTIS. Han befinner sig i Abu Dhabi för att spela en tävling som börjar i morgon, lycka till.

Renovering av kök

   Ett projekt som varit aktuellt en lång tid är att renovera vårat kök, det definitiva beslutet togs när en av spishällens "plattor" bara ger den högsta värmen. Nu har vi kommit så långt att om 3 veckor skall ny mattas läggas in, beställt och klart. Sedan skall nya köksskåp monteras och diskbänk, diskbänk med diskho är också beställd. Ny ugn och ny induktionshäll monteras därefter, både hällen och ugnen beställdes i måndag och leverades i dag onsdag, på endast 2 dagar. Företaget som vi beställde ifrån hade en leveranstid på 3-12 dagar så det gick riktigt fort, vi tänkte vara ute i tid. 
   Allt det här skall naturligtsvis vara klart innan golfsäsongen börjar  ; )

Golfblogg

   Hittade den här sidan som jag tycker har en del intressanta inlägg, kolla och döm själva.


Lost

   Har som ni vet snabbtittat på TV-serien Lost, i form av köpta DVD-boxar, nu är även Säsong 5 avklarad sedan en vecka tillbaks. Nu inväntar jag säsong 6 som skall vara den sista. I USA börja man sända den 2 feb med avslutning i maj, allt ifrån den här sidan.

Nötöbanan Blues

   Lyssna och njut av Ronny Erikssons hyllning till golfen, "Nötöbanan Blues"...

RSS 2.0