Efter 2-veckors uppehåll..,

    …var det dags igen. En runda på gamla banan blev det, den räknades inte som HCP-grundande då alla bunkrar var MUA. Dessutom lägesförbättring på fairways, så det det fick bli  typ en träningsrunda och det var skönt då det som sagt var var länge sedan sist. Nu hoppas vi att det torkar ut mer för på onsdag är det AVAN på menyn.

En semesterrunda på gamla banan

   Det brukar bli mindre golf under semestern, så även i år även om det blir några stycken. Det blev spel i dag på gamla banan tillsammans med Olle. Jonas på semesteräventyr och Stefan spelade med sina grabbar. Nästa runda på torsdag.

Orrestagänget nu på AVAN

   Orrestagänget samlat igen och nu blev det en runda på AVAN. Alla fyra spelade bra och vi alla gjorde birdie, totalt blev det 6 st. Fina poäng också, 35, 36, 38 och 40. (Jag 36, efter 22 ut). 
   Man behöver inte slå driver på par femmor, det räcker om man delar upp hålet i tre slag in på green, tex tre slag med en järn 7 el så. Nu gjorde en av oss tre slag med samma klubba och sedan tvåputtade för par. Ni får gissa vilken klubba det var, järn 7, järn 5, hybrid eller spoon? Nu fick ni något att tänka på. Det var 3 slag med spoon.

RSS 2.0