2 av 5 rundor...

   ...den här veckan avklarad. Idag spel på AVAN, där visade Jonas upp ett spel likt ett proffs. En bogey, en birdie och 7 par första nio, dvs på banans par och helt otroliga 25 poäng. Första nio till honom utan konkurrens. Nu höll han inte samma fina spel in, sänkning blev det ialla fall. 
   Mitt spel var katastrofalt första nio, spelade upp mig och fick 19 poäng in vilket gjorde att sista nio vann jag, det var länge sedan jag var bäst någon del av rundan. 
   Olle som brukar vara stabil gjorde dom mest konstiga saker. Även Håkan som spelade bra sist höll inte den standarden. 
   Ny runda imorgon, sedan Älvkarleby, torsdag,  och avslutningsvis tävling på Hofors GK på fredag.

HSB-golfen

    Ett blött Bollnäs GK stod värd för HSB-golfen. Regnet avtog efter några hål, tack o lov.
(null)
   
   Man fick inget rull i slagen, här en pluggad boll för mig efter en bra slagen 3-Wood på 188m.
(null)

   Spelmässigt gick det inget bra för mig, men ett bra slag gjorde jag och det resulterade, pris för närmast hål (herrklassen) hål 13, 1,88 m från hål, dessvärre ingen birdie men väl fint pris.
(null)


Fin FM-runda på Gamla banan

   Vädret var med oss idag när vi (jag, Jonas, Håkan och Olle) spelade på gamla banan idag på förmiddagen.
    (null)

  Stilstudie på Håkan
(null)

   Och på Olle (null)

   Ingen på mig eller Jonas

   Bäst idag var Olle med hela 39 poäng!!!

Vårens golfresa

   Nu är vårens golfresa bokad och alla 8 har nu betalat anmälningsavgiften, drygt 7 månader kvar. Vi övergav Turkiet den här gången till förmån för Spanien, hoppas att vi blir glada över det valet.

   Vi kommer att bo på Aldiana Alcaidesa Links golfresort med all-inclusive och spela 3 rundor/dagar vardera på Alcaidesa Links och Alcaidesa Heatland. 



Dubbelrunda på Upsala GK

   Det blev 2 rundor på Upsala GK, det hade vi planerat sedan tidigare (med tanke på tävlingsrundan där i fredags)
   Vi som åkte var jag, Jonas, Olle och Anders
   Nu spelade jag bättre än i fredags, Jonas spelade storstilat igen och vann nästan storslam, en sänkning blev det för honom. För mig en höjning och en i buffertzonen. 

Belöning

   Jag blev belönad med ett dussin Taylor Made TP 5 golfbollar för att jag svarade på en enkät för ett tag sedan. Bollarna kan behövas eftersom jag slår bort flera varje golfrunda.    
(null)


Årets 3:e sänkning

   Det blev 37 poöng idag, rivstartade med en birdie, sedan på nästa 17 hål blev fet bla 9 par och dessvärre en trippel (fyrputtade) och några dubbelbogeys, 2 bortslagna bollar idag.

Regionsfinal Volvo World Golf Challenge

   Den 23 maj spelade jag och Jonas Volvo World Golf Challenge på Gävle GK, vi kom på en 3:e plats. Där fanns även något som hette andra chansen där man skrev in scoren på en webbsida. Man hade då chans att gå till regionsfinal om man hade bäst score på 4 hemliga hål. Vi hörde ingenting, förens i måndag att vi var anmälda till tävling på Upsala GK. Ingenting dessförinnan.

   Vi deltog i dag och Jonas höll vår poängskörd uppe, några hål stöttade jag med poäng också.
  Vi fick ihop 40 poäng, bästboll, vann gjorde man på 46 poäng.
   Upsala GK var tänkt utflyktsmål för oss på tisdag, det kvarstår då dom har riktigt fina greenområden, dom gjordes om för ett antal år sedan.
   Fina vita bunkrar runt greenerna.
(null)

   Greenerna var snabba och undulerade, 3-puttsfaktorn är hög.

   Ett av hålen har utsetts till av Sveriges 100 finaste hål, precis som hål 17 på AVAN.

(null)


Gamla banan innan regn

   Det blev spel på Gamla banan idag innan regnet. Resultatet på banans 5 st par 3-or blev; par, par, par, par och birdie, totalt 15 poäng på dessa hål. På övriga 13 hål fick jag 17 poäng, summa 32. 

Premiär för 9-håls kvällsrunda

   Det blev en 9-hålsrunda på AVAN med Jens i strålande väder ikväll. Dryga 21 gr när vi hade spelat färdigt nio hål strax före kl 20. Om alla kvällar kan vara så då är det roligt att spela kvällsrundor.
   Åter till fm-runda på onsdag o torsdag.

RSS 2.0