Säsongssammanfattning 2010

   Nu är det slut för i år.

   Säsongen började med en utlandsresa till Turkiet tillsammans med Jonny och Christina, avslutningen blev den 3/11 på AVAN.

   Det blev totalt 84 st 18-håls rundor och 8 st 9-håls rundor, fördelat på 16 olika banor. Mest antal rundor spelade jag på mina hemmabanor AVAN och Gamla Banan, Gävle GK, ganska många rundor har det också blivit på Älvkarleby GK. Även Högbo och Hofors som ligger i närheten har fått en del besök, sedan har jag spelat på andra banor när jag har gjort golfutflykt över dagen och då oftast spelat dubbelrunda.

   Under året har jag gjort 37 birdies men jag lyckades inte göra någon eagle i år. Mitt "bästa" hål var två birdies av två möjliga på Edenhofs hål 3, se vad jag skrev då här.

   Mina Eclectic resultat från i år lyder:
   Gävle GK, Gamla banan, 23 rundor:- 7 slag
   Gävle GK, AVAN, 30 rundor:             - 8 slag
   Älvkarleby, 15 rundor:                     - 3 slag
   Högbo GK, 4 rundor:                       + 1 slag
   Det var dom banor jag spelat mest på.
 
   Min handicaputveckling i år var en sänkning från 15 till 11,5.


Olle på äventyr...

   ... skulle det kunna vara på den här bilden, men icke. Däremot så skickade Olle ett MMS med bilden och texten "Hälsningar från Alicante 22° och sol..."
   Nu är det inte Olle på bilden utan några som spelade i bollen före, om det nu hade varit Olle och "Kungen" så hade jag inte blivit förvånad.


   Här är bilden i alla fall:


Makalös vändning

   Har tidigare inte skrivit så mycket om Brynäs, jag har sett alla matcher hittills, dock bara 2 på Läkerol Arena och den andra var igår när Brynäs mötte Färjestad.
   Efter en ganska tråkig inledning, dom två första peroderna var inte av något stort underhållningsvärde, så var den tredje desto roligare. Brynäs låg under inför den tredje perioden med 2-1, efter endast 8 sekunder i den tredje utökade FBK sin ledning till 3-1, 15 sekunder senare small det i hemmakassen igen, nu hade FBK gjort 4-1 och nu tänkte jag, nu går jag hem, jag brukar ALDRIG ha sådan tankar, utan jag hejar på mitt lag i vått och torrt, men inte nu tänkte jag. Jag blev kvar och vilken lycka det blev. Vid 7,02 hade Brynäs reducerat till 2-4 och sedan inom loppet av 38 sekunder !! gjort ytterligare 2 mål, så efter 7,40 stod det helt plötligt 4-4 !! Nu var publiken och även jag med på noterna och applåderade nästan som dom tagit SM-guld, ja det var en helt sagolik stämning nu.
   Matchen slutade 4-4 men det var Brynäs som var närmast en seger under ordinarie tid. Nu vann man i förlängningen med 5-4 och fick 2 poäng, HÄRLIGT efter den inledningen på tredje peroiden.

Höstgolf

   Igår blev det en runda i höstrusket, det såg bra ut på morgonen för att sedan bli ett ihållade regn.
Men fyra stycken var vi som trotsade vädret i nästan 18 hål, vi höll ut i 16 hål i allafall.
   Vi spelade "Bästboll -- sämstboll" som vi hade gjort tidigare. 6 hål eller tills det blev avgjort, då bytte vi spelpartner och vi som gjorde upp var jag, Jonas, Urban och Per. 

   Jag vann 1 och förlorade 2, den som tog hem storslam var Per som vann 3, här för övrigt på bild:


   Osså en bild på Urban där han inte letar boll ; )


   Jonas får också vara med på bild fast han inte gjorde någon birdie, vi tre andra gjorde det !

RSS 2.0