Golfresan, Gävle GK

   Golfresan on Tour besökte i dag Gävle GK med sin greensometävling, vi (jag och Jonas i lag) spelade Gamla banan som jag spelat ofta nu på slutet, inte för att tävlingen skulle gå där utan att det bara blivit så.

   Vi började bra inlednigsvis och låg på par efter fyra hål, innan vi gjorde några bogeys, tyvärr gjorde vi dåliga utslag på samma hål. På hål 8 var det HIO-tävling med bollar i pris om man träffade green plus lite till, vi ställde upp men inte våra spelkompisar, en av dom slog upp bollen fint på green vilket vi inte lyckades med. Efter en riktigt djupdykning på hål 9 så låg vi på vårat spelhcp.
   Nio nya och vi blandade och gav, våra spelkompisar började nu spela bättre efter att ha spelat riktigt dåligt dom första nio hålen. Nu kom vi till hål 13 och det var en deltävling från hål 8, närmast koppen gällde här med fina priser, vår spelkompis som inte ställde upp slog bollen till 29 cm från koppen, oslagbart om han varit med. Nu missade han en kaffemaskin (den som ledde var ~4m från koppen). Vi fortsatte att blanda och ge och vi kom in på brutto 85 slag efter att Jonas satte en birdieputt på hål 18, vilket gjorde att vi hamnade på 72,6 slag netto.
  
   Dom som ledde då hade 60 slag netto !!! efter att dom dragit av 22 slag, vilket ger brutto 82 vilket är bra för några med lite "högre" handicap. Nu är det många kvar men ett riktigt bra resultat är det ialla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0