Golfresa

   Till våren blir det en uppstart med någon form av golfresa, har gjort så i ett antal år. Vi som åkt har varit Olle, Jonny och "Kungen" i olika konstallationer, nu är även Jonas intresserad av att följa med.
   Vi har åkt både med GolfPlaisir och i egen regi. Jag föredrar ändå att resa med ett resebolag då dom ordnar med allt, transport av golfbag, bokning av tider och frukost/middag på hotellet osv.

   Vad blir det då ?
   Ja, det har vi inte bestämt ännu, men med Sterlings konkurs så blir resmålen färre, om man nu inte vill åka buss en lång bit, Olle har kollat in ett resmål med GolfPlaisir till Benidorm som kan var intressant.
   Det gäller att finna ett bra resmål som fyller våra krav på golfspel, kanske sola och bada och finns det möjlighet till kvällsaktiviter också, så är det bra, det är många olika önskningar att uppfylla. Ett "Kinder-ägg" för vuxna golfspelare vore önskvärt  ; ) 

   Tidigare golfresor har gått till London i egen regi, Portugal, Almansor med GolfPlaisir, Spanien, Costa Ballena med GolfPlaisir, Spanien, Alicante i egen regi och nu senast till Turkiet, Belek med Ving Golf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0