Dagen efter allt regnande

   I dag när Gävles banor åter öppnade spelade jag, Jonas och Patrick som hade hört av sig på AVAN, det märktes fortfarande att banorna var blöta.
   Vi spelade 20 - 20 -20, jag tog hem första nio efter lysande spel, andra nio såg ut att gå i Patricks favör men en miss på sista hålet gjorde att Jonas vann in. Totalt tog jag det.

Cupolas bästboll

   I lördags spelade jag tillsammans med Petri "Cupolas Bästboll" på Älvkarleby GK, dagarna innan hade tävlingarna som jag skulle vara med i både på torsdag och fredag blivit inställda, Gävles banor och Högbos var alldeles för regnsjuka. På lördagen i Älvkarleby var det lite blött men fortfarande spelbart efter allt regnande dom senaste dagarna. (Torsdagens tävling i Gävle blev framskjuten tills kommande torsdag, dessvärre kan jag inte vara med på Högbos tävling som flyttades till ett datum jag ej kan).
   Vi lyckades efter Petris fenomenala spel ta hem en andra placering och en varsin fin Nike-tröja i pris.

Premiär på Gamla

   Idag avklarades Gamla banan för första gången i år. Dom öppnade senare än AVAN för att greenerna inte har börjat växa til sig. Och även teena var inte i så bra skick ännu. 
   Spelmässigt gick det bra 34 poäng för mig. Satte dessutom ett slag från 60m för birdie på hål 10.

Solresor Invitational

   Årets upplaga av Solresor Invitational avklarades idag. Det gick så där för Jonas och mig.
   Däremot var vädret mycket bättre än för några år sedan då det regnade och hade det inte varit tävling då hade banan blivit avstängd.
   Vi fick 66,4 slag netto och en 30:e placering av 60, vi hamnade alltså på övre halvan av prislistan ;) 

Johannesberg G&CC och Roslagens GK

   I måndags besökte vi (jag, Jonas och Olle) Johannesberg G&CC för att spela 2 rundor, tyvärr hade vi inte vädergudarna med oss första rundan då det regnade och var blött, så efter lunch hade jag bytt skor.
   Vi gjorde flera birdies tillsammans på en helt ny bana för oss, det tycker jag var bra gjort. Dagen fortsatte med ett besök på deras spa-avdelning som innehöll både pool och bastu. Kvällen avslutades med en tre-rätters middag och tillhörande dryck. Golf-hotellet var platsen för vår övernattning, bestående av flerbäddsrum med enklare inredning, nu hade vi ett varsit rum.
 
   Efter tisdagens frukost begav vi oss till Roslagens GK, även här skulle vi spela 2 rundor. En bana som skiljer sig från Johannesberg, många smala och trånga hål, på tre blinda hål hade man semaforer uppsatta, för att visa om spelare inte kommit ur skotthåll eller var kvar på banan. Dessutom var stora höjdskillnader på banan, högt placerade teen.
 
   Här tillber Olle och jag golfbollstrollet för att få lycka med att inte slå bort några bollar.
 
 

Golfresa

   Årets golfresa ⛳️ är nu (redan) bokad, det blir med Stefan R, Tord R och Jonas S till La Sella med GolfPlaisir i oktober.

Tionde rundan för i år

   Idag spelade jag den 10:de rundan för i år. Vädret och spelet började bra men det blåste sedan bort.
   Jag tar nya tag imorgon.

Helgens golfäventyr

   I helgen har jag klarat av en 9-håls runda på Högbo GKs P&P tillsammans med Torbjörn F och Nic B. Och i dag (söndag) blev det rangebesök på Trebo (Saik GK) där jag tränade lite, både slag och chippar.

Klubbvård

   Årets första klubbvård gjord. Det gjordes ingen efter förra säsongens slut, så det var dags. Det har smugit in en katt bland hermelinerna, den uppmärksamme ser



Golf i London eller?

   Nu när kosan har styrt till London och det inte står golf på listan. Jo lite golf blev det i alla fall, besök på en Golfshop blev det:




RSS 2.0