Under 10 för första gången

   Efter dagens rundå så hamnade jag under 10 i HCP för första gången. Jag gick på 79 slag brutto. fördelat på 38 slag ut och 41 slag in. Netto blev det 68 slag.
(null) 

En bra golfvecka...

    ... som kanske inte ännu är slut. Efter spel måndag t.o.m. torsdag så har jag sänkt mig rejält efter en 39 poängsrunda på Gamla Banan och sedan 38 poäng på AVAN. Gassande värme kanske passar mig.
   Nu är jag nere på 10.4, hoppas att jag fortsättningsvis kan hålla det också eller rent utav komma under 10 för första gången i mitt liv.

Dagsformen avgör

   Igår spelade Olle bäst och vann (ut, in o tot), i lördags var det Jonas (sänkning då, jag var ej med)
   Idag var Jonas bäst ut, jag vann in med mycket bra spel (38 slag) vilket gjorde att jag fick en sänkning. Olle som är jämnheten själv spelade bra men vann ingenting trots att det blev sänkning även för honom.

Värmebölja

   När värmeböljan har kommit och många håller till på badstranden, då håller jag till på golfbanan istället, har nu spelat tre dagar i rad i närmare 30 gr värme. Mycket vatten har det gått åt. Nu blir det uppehåll i några dagar innan nästa runda.

Scandic Resegolfen

   I dag spelade jag Scandic Resegolfen och jag vann närmast håltävlingen på hål 13 med 2,75 m från flagg. 
(null)     

(null)              
   Annars blev det 72 slag netto och 36 poäng, en 11:e plats. Den med lägst hcp och 72 slag fick pris, vann gjorde man på 65 slag netto.
 
 
 
 

Spellektion

   Idag tog jag, Jonas och Olle en spellektion över nio hål, övervakad av Kasper H som studerade våra svingar och hur vi spelade och tog oss ur vissa lägen, Jonas o Olle fick bra tips på bunkerslag.

Här diskuterar dom nog spelstrategi.
(null)

   Veckan började i tisdags med att jag och Jens tog en svinglektion, Jens lärde sig mycket.
   Imorgon avslutas golfveckan med tävling på AVAN, hoppas att båda lektionerna givit något (på kort tid).

Golfrestaurangens singel Högbo GK...

   ...slutade med en 3:e plats på 40 poäng, efter bl.a. 11 par, 4 bogeys. 
   Tidigare i veckan hade jag spelat bra förutom i måndags i Älvkarleby. Igår och i förrgår 35 resp, 36 poäng på AVAN och på gamla banan. Nu blur det tufft att hålla sitt HCP med tappat/tappade slag, gör ett tappert försök imorgon.

RSS 2.0