2:a rundan på Gamla banan

   Greenträff (hål 8, gamla banan Gävle GK) med järn 8 och tvåputt för par, ibland är det enkelt. 

   Även en bild på Jonas, hål 4:


   Och Olle, även här utslaget på hål 4.


36 poäng på AVAN

   Det blev bra resultat i dag på AVAN trots 3 bollar i vattnet, 36 poäng, detta till trots så fungrade mitt järnspel bra, det som varit mitt (h)järnspöke tidigare. I dag var det jag, Jonas, Thord och Thorbjörn som spelade, nya tag på måndag.

Även gamla banan avklarad mm.

   I måndags premiärspelade jag på gamla banan, Gävle GK. 

   Dessförinnan i helgen spelade jag på SAIK golfs vita slinga, en 9-hålare, par 35 och 2621 m lång (att jämföra med Älvkarleby GK första nio hål par 35, 2563 m lång), men dessvärre är greenerna som att putta på broccoli som Stenson uttryckte sig  efter US Open 2015, eller rentav värre som att putta på blomkål, (för jag gillar ju broccoli och inte blomkål).

   I dag innan jobbet blev det spel på Högbo GK 9- hålare, nu par 34 och ca 2320 m lång.
   Här en bild på mig på utslaget hål 3.


Borta bra, men hemma bäst...

   ...är ett talesett man säger när man varit ute och rest. Det kanske även gäller på golfbanan, vi har i alla fall vair ute och spelat (rest) på olika banor denna vecka. Vi började med Orresta golf följt av Frösåker GCC och Enköpings GK och i går spelade vi på Vassunda GK. Nu ska det bli skönt att åter spela på AVAN idag. Dessutom öppnar gamla banan i dag, fast där blir det inte spel förens på måndag.

Veckans golfare

   Jag, Jonas och Olle har varit iväg på en liten golfturné i Västeråstrakten, det blev spel på Orresta golf, Frösåker GCC och Enköpings GK, totalt 5 rundor (1 på Frösåker).
   Naturligtvis skulle vi ha en tävling också. Vi skulle utse veckans golfare och efter två fin-fina rundor på den smala Enköpings GK så tog jag hem totalsegern med poängraden: 31-34-28-32-33. Den sämsta var på Frösåker som dels är en tuffare bana, det var även vädret lite småkyligt och duggregn.

Frösåker GCC

   Det var småkyligt, blåsigt och lite duggregn när vi spelade Frösåker GCC, resultatet blev därefter. 

   Det hjälpte ju inte heller att bunkerkanterna var tuffa.
 

Orresta golf

   Två rundor på Orresta golf avklarad igår. Avslutade med en tre-rätters middag. 

   Vi, (jag, Jonas och Olle) fortsätter till Frösåker idag för en runda och sedan vidare till Enköpings GK för övernattning där och spel imorgon.
   Hittade en fin kylskåpsdekoration där vi övernattade.
 
 

   Kanske jag ska dekorera kylskåpet med AVAN och frysen med Gamla banan hemma?


Premiär på Älvkarleby GK

   Igår premiärspelade vi Älvkarleby GK, det var dessutom inspelsvarv till tävlingen jag deltog i idag. Det gick varken bra igår eller idag.


   Imorgon söndag bär det av på en liten golfturne till Västerås med omnejd.


Hemmapremiären..,

   ...avklarad i dag när banan (AVAN) öppnade, kallt och blåsigt men alla tiderna var bokade, det var många som var spelsugna. Spelet gick inget vidare men nya tag imorgon.


RSS 2.0