Ännu en dubbelrunda

   Idag blev det ännu en dubbelrunda, den här gången på AVAN. Det var jag Jonas och Olle, där Jonas och jag körde en runda till.
   Olle in action:

   Dom har gjort lite förändringar på banan, bla har man tagit bort träpalisaden på hål 7, så här ser det ut just nu, gräset är nysått.


   Även så har man gjort en ny övergång mellan hål 17 och hål 18.




Hemmapremiär

   I dag var det dags för hemmapremiär på AVAN. Det var jag och Olle som spelade i omväxlande väder, lite blåsigt, lite regn och emellanåt lite sol också. Skicket på greenerna var helt ok, det bådar gott inför framtiden.

5 rundor hittils

   5 rundor hittils i år är facit (ej P&P inräknad) när den 5:e avklarades på Älvkarleby GK i onsdags. Premiären har varierat år från år, ibland i maj, ibland i april och något år så tidigt som i mars med spel på svensk mark. Även förra året och 2014 påbörjades spelet tidigt i april tom i mars. Åren före det har premiärerna varit i senare delen av april eller rent av i maj. Vi kanske går mot varmare tider och tidigare öppning av banorna, gärna för mig.

Dubbelrunda Älvkarleby GK

   Idag blev det dubbelrunda på Älvkarkeby GK, bara några plusgrader när vi startade första rundan, men under dagen blev det riktigt varmt och skönt, det var nästintill vindstilla. 
   Olle var med i 1 runda, Jonas 1,5 runda, men jag körde 2 rundor.
   Nya tag på onsdag fast "bara" 1 runda!

Riktig premiär

   Idag var det riktig premiär när jag och Olle spelade International GC. När vi ändå var i farten slog vi till att spela två rundor.
   På hemmaplan börjar det öppnas också, Hofors GK har sedan i lördags öppet, Älvkarleby GK öppnar den 9/2 och Gävle GK AVAN öppnar senast den 16/4.
 
   Hoppas på en lång golfsäsong i år.

Smygpremiär

   Igår avklarades smygpremiären då vi spelade Pay & Play-banan på Gävle GK. Den riktiga premiären blir på måndag då jag besöker International GC at Arlanda tillsammans med Olle.
  
   Hofors GK öppnar sin bana imorgon lördag och på Älvkarleby så har man öppnat sin range, på Gävle GK så är rangen öppen om man själv plockar boll. Noterbart är att när vi spelade P&P så syndes ingen snö på AVAN ej heller på Gamla banan så det borde snart öppnas banor även här.

RSS 2.0