Premiär på hemmabanan

   Äntligen premiär på hemmabanan, en bra inledning av mig första nio 20 poäng, lika för Jonas som har sämre hcp. Olle 18 poäng.
   Dessvärre blev spelet dåligt med tre streck sista nio så blev det 32 poäng för mig. Jonas spelade bra in, han vann totalt också med Olle tätt bakom. Nya tag efter helgen.

Andra runda på Älvkarleby GK

   Igår blev det andra rundan på Älvkarleby GK, ännu ingen på Gävle GK. Den här gången spelade jag och Jens.
(null)

   Älvkarleby hade en lösning i hålkopparna för så att man inte behöver stoppa ner handen djup i kopparna, Coronahål.
(null)

   Här gör jag mig redo inför ett slag mot green på hål 14. Molly var också med på rundan.
(null)

   På hål 15 var vi bakom en fyrboll och då såg vi en hole-in-one (99,99% säker), det var lite high-fives och bildtagning. Dock inte så mycket jubel som man kan förvänta sig.

Premiär på Älvkarleby GK

   Rejält blåsigt var det när vi spelade på Älvkarleby GK idag. Jag höll upp spelet i sex hål i alla fall innan kölden tog över och resultatet blev skralt, trots en birdie på hål 2, chip i. Chip i blev det även på hål 11, ingen birdie utan en bogey.
   Här Olle, Jonas och Thomas på green på hål 6, mössor på. (null)


Hemmabanan öppnar.,,

   ...imorgon. Både gamla banan och AVAN öppnar om man nu ska vara noga. Dock inget spel för mig då jag inte hann boka. Spel blir det ialla fall. Det blir på Älvkarleby GK istället. Premiär på Gävle GK blir på fredag och jag har bokat in fler rundor nästa vecka också.

Orresta golf

   Fem rundor på tre dagar avklarade på Orresta golf. Inte så varmt som den tänkta resan till Spanien som blev inställd utan kallt och blåsigt, lite skönt var det ändå då solen tittade fram och blåsten mojnade. 
    Spelet gick över förväntan, jag toppade med en 40-poängsrunda (snitt över fem rundor hade jag 32,2 poäng).
   Fairways var riktigt tjocka och fina, inga döda gräsområden. Ruffen obefintlig som det brukar vara på den här tiden på året. Greenerna hade hålpipningsmärken kvar från i höstas, under sista rundan höll dom på med dressning och då blev dom jämnare.
   Som vanligt var middagarna (3-rätters) av högsta klass. Boende i hotellrum bra.

Hofors GK

   Igår spelade vi Hofors GK som öppnade. Banans skick var inte bra och den skulle ha mått bra av att inte öppnat utan vänta tills värmen kommit på riktigt. Det var svårt att få ner peggarna på tee, kälen kvar? Dessutom tror jag inte gräset hade växt någonting och då inte heller rötterna. 
   Spelmässigt så var det en premiärrund 3- puttar bortslagna bollar och dessutom en luftsving!!!
   Nästa golf blir på måndag, mer om det då.

RSS 2.0