Säsongssammanfattning

   Jag kommer med en säsongssammanfattning:
 
   81 st 18-hålsrundor har jag hunnit med (+2-3 par tävlingar som jag ej har riktig koll på), 9 st 9-hålsrundor. Allt det här fördelat på 17 olika banor (12 olika klubbar).
   Handicapet har jag förbättrat från 13,6 till 11,3, totalt 22 registrerade handicaprundor i GIT.
 
   Antalet birdies är blev 59 st + 1 st eagle, (tidigare år har jag haft 34-32 birdies, en klar ökning i år)
 
   Eclectic på några banor som jag spelat fler ronder på:
   Gävle AVAN (32 rundor): -15, Gävle gamla banan (23 rundor): -10, Älvkarleby (7 rundor): -2, Kallfors (2 rundor): +3, Hofors (3 rundor): +5,  Högbo (3 rundor): +10.

Slut på säsongen...

   ...efter att inte spelat på flera veckor, banorna har stängt och vinter kylan ligger över stan (idag ganska varmt och skönt) så får man nog ändå anse att klubborna får vila sig i form i förrådet.
   Själv får man satsa på någon form av träning som gör att man håller sig i form tills våren (nu är ju rund en form), Gävle Träningscenter har fysträning för golfare och det har jag testat några gånger, man satsar där på att förbättra balansen, rörligheten och smidigheten, ja allt man behöver inför golfsäsongen nästa år ; )

Årets sista runda ??

   Var det året sista runda, jag och Jonas spelade i går på gamla banan, ja i alla fall på Gävle GK, AVAN är sedan tidigare stängd för säsongen och gamla banan stänger den 9/11, och före det hinner jag inte spela något mer. Kanske kan det bli på någon närliggande klubb, vem vet ?

RSS 2.0