La Sella Championship

La Sella Golf Championship (#Golf Plaisir) avgjordes idag och trots min spurt med 22 poäng dom sista tio hålen (10 p dom första 8) så kom jag på en andra plats. Vann gjorde Tord på 33 p. Stort grattis till honom.


Sista golfdagen

Sista golfdagen på LaSellaGolf avklarad, hemfärd imorgon.
En bild på mig idag på hål 2's utslag, gul slinga.

Tord och Stefan på väg till hotellet efter dagen.


Regn på morgonen

Idag var det regn på morgonen så vi startade först kl 12. Trots 32 p (16-16) så gick jag lottlös. Tord vann allt (Jonas fick några tröstpengar för en birdie och en iris).
Imorgon spel på La Galliana (vi skulle ha spelat den idag men vi flyttade speldag till torsdag pga regn idag (onsdag).


27 hål...

...avklarad på La Sella Golf (alla 3 nio-håls slingorna) idag, trots lite regn dom första nio hålen. Jag gick plus och gjorde totalt 50 poäng, fördelat på 19-16-15.
Här funderar Tord på ett inspel.

I morgon ser väderprognosen sämre ut med mer regn, det blir spel på EM istället.


Scramble

Jag och Jonas hamnade i samma lag och två andra när vi spelade Scramble igår och vi vann efter tre birdies och en bogey. Det var PTA (priser till alla !)


Första dagen på La Sella Golf Resort

Det blev 18 hål första dagen på La Sella Golf Resort, den avlutades med sol o bad i poolen
Vi körde ett litet bett och hur det nu gick till så vann jag 4 €, jag vann in och jag gjorde en iris !
Jonas fastnade på bild

För det tränade ögat (Urban) så ligger det fullt med bollar i vattenkanten.


Fadäs

   I onsdag när jag och Olle spelade på Älvkarleby GK råkade jag ut för en riktig fadäs, och då menar jag inte när vi spelade på varandras bollar eller att jag tog fel klubba och slog alldeles för långt slag som kom nära några damer som gick förbi, utan jag menar när jag knuffade min golfvagn med bag som innehöll min telefon ner i ett vattenhinder. Telefonen drunknade men nu sitter jag med en splitterny iPhone 7, redo inför avfärd till Spanien imorgon.

En vecka kvar

   Nu är det en vecka kvar tills vi (jag, Jonas, Stefan och Tord) åker till La Sella Golf Resort. Jag har kollat vädret i Denia, en stad 7 km från golfbanan. Men vi bor på golfbanan.
   Så här ser väderprognosen ut.

   Vi får hoppas att prognosen håller ; )

Jämna och fina greener

Vi (jag, Olle o Jonas) besökte idag Älvkarleby GK och vilka fina greener dom har, jämna och fina. Det är vi inte bortskämda med på Gävle GK.


Kallt brrrr

Det blev 9 hål i dag efter 18 hål i går och det är kallt, spelet likaså. 2 rundor kvar i kylan innan det blir spel i värme, utlandsresa till Spanien den 15/10 tillsammans med Jonas, Stefan och Tord. Ser fram emot det riktigt riktigt mycket just nu.


RSS 2.0