Tävlingsvecka inledd

   Älvkarleby GKs tävlingsvecka är inledd och 2 st tävlingar har jag spelat. Det blir en tredje tävling på fredag. Dom två som jag spelat har varit "Klockrike i Gävle" där det inte alls gick bra för mig. I dag spelade jag och Jonas "Länsförsäkringars 2-manna scramble" det gick hyfsat men inte tillräckligt bra så jag tar nya tag tills på fredag. 
   På Gävle GKs tävlingsvecka jobbar jag så det blir tyvärr ingen tävling då.

Loudmouth

   Ett nytt puttergrepp från Loudmouth monterat, så även puttern har fått ett nytt grepp i år. Övriga klubbor fick nya i våras.
   Loudmouth som har produkter som sticker ut, det gäller att sticka ut (lite så där lagom i alla fall).



Volkswagen Masters 2015

   Har nyss avslutat årets upplaga av Volkswagen Masters och hamnade på en 17:e plats med 75 slag netto, det var många som hade 75 slag, jag var den 7:e av 8, så bara ett slag bättre hade tagit mig högre upp i resultatlistan. Vinaren vann på 69 slag netto.
   Innan start hade jag bra vibbar för jag skulle spela med en kille som jag tillsammans 2013 då vi båda tog oss båda till Sverigefinal. Jag tänkte att vi kunde upprepa den bravaden, men icke, det gick inte så bra för honom heller.
   Jag avslutade i alla fall bra, en birdie på hål 7, andra slaget ner i bunkern och ett bra och långt bunkerslag bäddade för för en putt på ca 1 m.

Företagsgolfen 2015

   Jag och Jonas spelade idag FöretagsgolfenArlandastad Golf.
  
   Vädret skulla vara regn under em då vi skulle slå ut, så bagen var fylld med regnjacka, regnbyxor och sydväst, allt för att vara så bra förberedd som möjligt. Nu behövdes inte några regnkläder utan det gick att spela i t-shirt (piké) hela rundan.
 
   Spelmässigt (Greensome var spelformen) gick det riktigt-riktigt bra för oss, 40 p skrapade vi ihop och det räckte till en tredje plats. Dom två första gick direkt till Sverige-semifinal på Ullna golf, sedan har dom så att i bollen tävlar, "bästboll", och bästa bästbollen går också till final, bästa dam/mixed boll går också till final. Nu föll det sig så bra att en av bästbollen var dom som vann, vilket gjorde att vi också kvailificerade oss till final, Yiipee

Se sån stil han (jag) har

   En stilstudie på mig, Jonas hjälpte till att ta kort. Appen ProCollage satte ihop bilderna.

   Platsen för dagens spel var Älvkarleby GK, dom hade riktigt fina greener, det är vi inte bortskämda med. Bra väder och nästintill vindstilla. Vi får se det här som ett inspel inför nästa vecka då Älvkarleby har sin golfvecka. 3 tävlingar har jag bokat in mig på.

Ingen skillnad !?

   Det blev ingen skillnad idag på spel och resultat, trots nya klubbor. Nya tag imorgon om vädret tillåter.

RSi 1 Taylor Made

   Det är mina nya järnklubbor som heter så, RSi 1, 4-AW (totalt 8 st). Nu blänker det fint i bagen igen ; )
   Jag fick beskedet igår att dom var på väg, kollade innan vi gick ut i går em, men det hade inte kommit någon leverans då. Jag fick ett sms, som jag kollade på innan jag skulle slå ut på hål 16, skulle jag hinna få innan dom stängde. Det skulle bli på håret. Nu var Per i shopen snäll och stannade några få minuter som jag var sen för att jag skulle få mina ny klubbor. Det blev uppackning i dag och premiärslagen sker imorgon fm.
 
   1° flat och 1 extra lager tejp, standard längd.

   Och jag beställde även Golf Pride New Decade Multi Compound grepp (så att jag har lika på alla mina klubbor i bagen)
 
 

The Big Red Machine...

   ...skulle man kunna kalla oss tre i dag som var ute på AVAN i årets första t-shirt-väder.
 
   Jonas på 12:ans tee:


   Olle funderar över klubbvalet på inspelet på hål 17:
   Nu blev det ialla fall fel ; )
 
   Och för att göra den röda trion fullständig så är slår jag ut på hål 18.
 
 

Årets kortaste runda

   Vi trodde att ovädret som ej hade visat sig på någon väderapp skulle sluta när vi skulle slå ut, och så blev det. Det avtog och vi slog ut.
   Dessförinnan hade det regnat rejält, blixtrat och blåst ordentligt. Men nu blev det bara 2 golfhål innan vi avslutade vår runda då regnet och till och med haglet kom tillbaka, årets kortaste golfrunda avslutades med att gå tillbaks till bilen dyngsur. 
   Nya tag på fredag i förhoppningsvis torrt och varmt väder.


RSS 2.0