Nu öppnas banorna i rask takt

   Banorna i närområdet öppnar nu i rask takt, Hofors GK har öppet sedan tidigare, var där och spelade tidigare. Älvkarleby GK öppnade i går, och Gävle GK AVAN öppnar den 1 april, obs ingen aprilskämt. Har bokat där på onsdag. Högbo GK har sin 9-hålsbana öppen och 18-hålsbanan är ej ännu öppen.

Årets första golfrunda

   Nyss hemkommen från Hofors GK där årets första golfrunda spelades. Lite blåst och inte så varmt (innan solen började värma) så spelade Jonas och jag.
   Banan var mycket bra för årstiden, den var torr och fin (endast på något ställe var det fuktigt). Greenerna höll mycket bra skick, dom var jämna och fina, dom lyste gröna, inte på någon green syntes till någon brun fläck, ok, lite långsamma var dom.



   Här gör jag mig redo för ett utslag, koncentration i blicken mot målet.
 

4 veckor kvar

   Nu är det bara 4 veckor kvar till vi, jag, Jonas, Jonny och Stefan åker på golfresa, till Praya Dél Rey, utanför Lissabon Portugal.
   Vi hade inte räknat med att det kanske har öppnats banor i närområdet innan vi åker utan det hade vi sett fram emot att det skulle göra efter att vi kommit hem ; )

Nu öppnas det

   Hofors GK är först ut att öppna sin bana, det gör dom redan idag. Här ett reportage om golf i helgen. På tisdag blir det golf för mig och Jonas, skall höra med Jonny om han skall med också.
   Älvkarleby GK öppnar sin range i dag, igår öppnade Kungsbäck sin range och Mackmyra har sin öppen också, där har det gått att spela på deras bana ett tag, likaså på Gävles Pay&Play.

RSS 2.0