"Grand Slam"

Efter en regning natt och vad jag trodde en dyngsur bana spelade vi gamla banan idag, jo den var blöt på sina ställen men inte så mycket som jag trodde.
I dag var det min tur att vinna, jag vann både ut och in och då naturligtvis även totalt, 20 poäng både ut och in, totalt 40 och en rejäl sänkning av HCP.
Hoppas formen håller i sig till måndagens tävling "F-lagets golftävling"


Semifinal Sommarcupen

   Det var jag och Jonas som skulle göra upp om en finalplats i årets upplaga av Sommarcupen, vi hade bestämt att idag skulle den spelas fast vi haft hela augusti på oss och spelat många gånger tidigare.
   Jonas tog ett fast grepp om det hela och ledde med 3 upp redan efter 3 hål, jag tog något hål men tappade något till, när det var fyra hål kvar kvar jag fyra ner, en omöjlig uppgift kanske men jag skulle försöka och jag hade chansen efter vunnit tre hå.l Ett hål kvar och ett ner, tyvärr slog jag mitt inspel i vattnet och Jonas låg riktigt bra till, vinsten gick till Jonas och jag önskar honom lycka till i finalen.

20 - 20 - 20

Idag spelade jag, Olle och Jonas med lite bet. Trots min fina 17 + 17 totalt 34 blev jag lottlös, Olle vann ut och totalt 17 och 35 poäng, Jonas vann in på 19 poäng, även han fick totalt 35p.
Imorgon spelar jag och Jonas semifinal i sommarcupen.


HSB medlemsgolfen 2016

HSB medlemsgolfen genomfördes i regn. Jag var väl förberedd med regnbyxor, regnjacka, sydväst, regnhandskar till båda händerna samt att paraplyet var uppfällt hela rundan. Klädmässigt kunde jag inte vara mer förberedd. Nu hjälpte inte det utan en 13:e plats hamnade jag på, endast 6 slag från vinst, så alla var nog påverkad av regnovädret.
Nu är allt på tork och bagen urplockad, den kanske blir lättare sen, har mycket saker i den som nu kanske inte behövs, såsom solkräm mm.


Företagsgolfen 2016

  Igår spelade jag och Jonas FöretagsgolfenBro Hof Castle Course och det blåste rejält. Spelformen var greensome, vi slog ut båda två för att sedan slå varannat slag. Förutom blåsten som ställde till det rejält för oss så var greenerna såphala och dessutom svårlästa så treputtarna blev många. Snabba och jämna greener är vi inte bortskämda direkt. Banan har många så kallade "waste areas" vilka är sanddynor där man får grunda klubba, inte som i bunkrarna där man inte får grunnda.

   På hål 14 ett kort par 4 på 288 m så hjälpte medvinden mig på mitt utslag ända till gräset ovanför den högra greenbunkern, jag drev nästan green med mitt utslag.
   Nu hjälpte inte det oss utan vi fick ihop 30 poäng och hamnade långt ner på resultatlistan.

   Dom har väldigt fina teemarkeringar (inga med siffror på), här alla utom vit och röd som avvek i längder just på det här hålet.
 

Upphittade bollar

Det händer väl att vi hittar bollar när vi letar våra egna eller andras som kommit snett. Det händer väl också att vi tittar längs vattenkanten på något hål.
Här har jag en boll jag hittat själv och en som jag fått av Urban, någon kanske saknar sin boll.

Jag älskar också golf. Dessutom bra skrivet på den andra "Titta på bollen, slå igenom"


Golfabstinens

Idag blev golfabstinensen för stor, det var en vecka sedan jag jag spelade senaste rundan, så det blev att besöka rangen på Trebo golf (SAIK golf). Det får ses som lite träning inför morgondagens tävling på Hofors GK.
Min nyinköpta putter får vila trots att jag bytt grepp på den.


RSS 2.0